ΑΛΕΞΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Βιβλία Ολιστικών Θεραπειών

ΑΛΕΞΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Βιβλία Ολιστικών Θεραπειών

Σχετικά με:  ΑΛΕΞΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μπορείτε να αλλάξετε πλήρως τη ζωή σας, να αυτοθεραπευτείτε, να δημιουργήσετε τέλειες σχέσεις και να πετάξετε από υγεία και χαρά. Τα τρία μου βιβλία:«Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας δείχνουν το δρόμο που ακολούθησα κι εγώ, όπου αυτοθεραπεύτηκα από ανίατη ασθένεια, είμαι πάντα γαλήνιος, ευτυχισμένος και πετώ από υγεία και χαρά. Αλλά και σας παρέχουν όλα τα εργαλεία για να το πετύχετε αυτό. Δεν είναι απλά λόγια σας κάνουν να νοιώσετε το δρομο που πρεπει να ακολουθησετε μιλουν στην καρδιά σας.
Είναι γραμμένα από την καρδιά μου, με άπειρη αγάπη, που πήγαζει από μια δύναμη που με σπρώχνει να μάθει όλος ο κόσμος πως έγινα καλά από ανίατη ασθένεια, πως δημιουργώ τέλειες σχέσεις, τέλεια οικογένεια, να κάνω όλους να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να πετάξουν από υγεία και χαρά.
Σας δείχνω τον τρόπο, βιωματικό τρόπο με cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνέιδητο σας, έχουν τεράστια βιβλιογραφία που γράφουν τις ανακαλύψεις όλων των επιστημόνων για κάθε ασθένεια, αναλύουν με απλό και ξεκάθαρο τρόπο την Κινέζικη ιατρική που μπορεί ο καθένας να εφαρμόσει και να απαλλαγεί από κάθε προβλημα υγείας του.

Βιβλίο Μια Ζωή Γεμάτη Φως

Έχουμε στα χέρια μας το βιβλίο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»,  το οποίο θα φέρει πραγματικό Φως στη ζωή μας και θα γίνει οδηγός μας να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας, όπου θα βρούμε άπειρη έμπνευση, δύναμη και αγάπη για να επανακτήσουμε την υγεία μας, να μετατρέψουμε όλες τις σχέσεις μας σε  τέλειες και αρμονικές, αλλά για να ελξουμε ανθρώπους και καταστάσεις που θα μας φέρουν αφθονία, υγεία και ευτυχία. Είναι το βιβλίο που θα μας οδηγήσει στην νέα διάσταση των απείρων δυνατοτήτων. Είναι ο μίτος της Αριάδνης που θα μας οδηγήσει στην έξοδο του λαβυρίνθου μας

Το βιβλίο αυτό μας δείχνει τον τρόπο, αλλά και όλα τα εργαλεία :

Όλα τα ενεργειακά σημεία, τα οποία μας βοηθούν να απαλλαγούμε από τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα που μας δημιουργούν όλες τις ασθένειες και μας μπλοκάρουν τις σχέσεις μας και την αφθονία,

Μας δίνει πλήρη οδηγό διατροφής για να αποφύγουμε τις ασθένειες και να ζήσουμε πάνω από 100 χρόνια υγιείς και ευτυχισμένοι

περιέχει απόψεις των κυριοτέρων κορυφαίων επιστημών για το πως θα είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι αλλά και για τα αίτια και την οριστική θεραπεία (χωρίς φάρμακα) κάθε ασθένεια.

Περιέχει CD καταπληκτικές νέες θετικές εκφράσεις, οι οποίες σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε  για τα λάθη που έχετε κάνει και σας έχουν στερήσει την υγεία, τις ευτυχισμένες σχέσεις και  την αφθονία και σας δείχνουν το δρόμο να οδηγηθείτε προς το φως, τη χαρά, την υγεία, την ευτυχία και την αφθονία.

Κάθε φορά που θα πιάνετε στα χέρια σας αυτό βιβλίο, η ύπαρξη σας θα γεμίζει φως και  αγάπη.  Όταν δίνουμε αγάπη χωρίς όρους παρέχουμε στους ανθρώπους ένα καθρέφτη που αντικατοπτρίζει την εικόνα τους, κατ’ αυτό τον τρόπο μπορούν να αναγνωρίσουν και να αγαπήσουν  τον εαυτό τους. Όταν αρχίσουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας, ένας σύνδεσμος δημιουργείται μεταξύ μας και των άλλων και ο φόβος  εξαφανίζεται. Όταν η ψευδαίσθηση της διαχωριστικότητας λυθεί σε πνευματικό επίπεδο, η αγάπη μας εναρμονίζει και εξαφανίζει τις ασθένειες.

Διαβάζοντας το βιβλίο αυτό, θα συνειδητοποιήσατε πλέον πως για ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας ευθυνόμαστε μόνο εμείς, ότι η συνείδησή μας δημιουργεί, διαμορφώνει το σώμα μας και τα πάντα γύρω μας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι εσείς δημιουργήσατε τα προβλήματα της υγείας σας και των σχέσεων σας κι εσείς μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά αν ακολουθήσετε αυτά που γράφει το βιβλίο «Μία ζωή Γεμάτη Φως».

Το κυριότερο το βιβλίο αυτό μιλά στην καρδιά σας, ανοίγει την καρδιά σας, σας ενισχύει την πίστη σας, σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι η δύναμη είναι μέσα, σας γεμίζει φως δύναμη και προοπτική όπως ξεκάθαρα μας περιγράφει η Εύα που το διάβασε: Η Εύα Πρίνου που διάβασε το βιβλίο έγραψε: «Διαβάζοντας το βιβλίο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», από την πρώτη στιγμή με διαπέρασε μια αίσθηση προοπτικής, δύναμης πληρότητας. Μια πίστη σε χρυσό ροζ, ότι τίποτα δεν μπορεί να με κρατά περιορισμένη, αρκεί να κρατώ ζωντανό το λώρο σύνδεσης με την Αιώνια Πηγή. Η δουλειά του Αλέξη Φωτόπουλου μ' έμφαση στη Χρηστική ενέργεια, προσφέρει ένα οδηγό πλοήγησης για την σύνδεση αυτή. Το Εσωτερικό φως που εκπέμπει το βιβλίο του, είναι ο Μίτος της Αριάδνης για τους Ήρωες των σημερινών Λαβυρίνθων».

Το βιβλίο αυτό βοηθά πλέον καθημερινά άπειρους ανθρώπους να ξεπεράσουν πολλά προβλήματα στη ζωή και να απελευθερωθούν από πολλές ασθένειες, γενικά βοηθά όλους που το διαβάζουν να δουν τη ζωή διαφορετικά, να μεταφράζουν θετικότερα ότι τους συμβαίνει στη ζωή τους και να πετούν από υγεία και χαρά. Το βιβλίο "Μια Ζωη Γεμάτη Φως" μας δίνει τη λύση για ότι και να μας συμβεί και πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι. Το βιβλίο αυτό περιγράφει με ακρίβεια την αιτία κάθε ασθένειας και μας δίνει τη λύση οπως μας την περιγράφει η Κωνσταντίνα Σουλτούκη: «Θέλω να καταθέσω την εμπειρία μου από τον κ Φωτόπουλο, αγόρασα και τα δυο υπέροχα βιβλία του και τον επισκέφτηκα 2 φορές στην Αθήνα. Όταν επέστρεψα στη Λάρισα ακλούθησα πιστά τις οδηγίες που έχει στο καταπληκτικό βιβλίο του, «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», επί 3 μήνες προσπαθούσα να ξεμπλοκάρω τους μεσημβρινούς, το αποτέλεσμα; ενώ έπασχα από την αυτοάνοσο Ηαssimoto οι εξετάσεις έδειξαν αυτοίαση!!!! ο ενδοκρινολόγος δεν το πίστευε!!! Όλα όσα λέει ο Φωτόπουλος είναι αληθινά! αρκεί να πιστέψετε και να δουλέψετε με πείσμα, σύστημα και υπομονή!!!»

 Κόστος 25€

 

Βιβλίο: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»

Το βιβλίο «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» έχει έλθει γιά να κάνει πράγματικά τη ζωή μας ένα θαύμα. Θεωρώ ότι το βιβλίο αυτό βοηθά τον άνθρωπο να εξελίξει τη συνειδητότητα του, να ξεπεράσει τα προβλήματα του και να πετάξει σ’ όλους τους τομείς της ζωής του. Αν μπείτε στον κόπο και διαβάσετε το βιβλίο αυτό, θα συνειδητοποιήσετε την Δύναμη, Έμπνευση και την Αγάπη που θα   σας προσφέρει.

To βιβλίο αυτό μας εξηγεί πως μπορούμε να πετύχουμε στη ζωή μας ότι επιθυμήσουμε, αρκεί βέβαια να στηριζόμαστε στις αρχές του Σύμπαντος, στις αρχές που έχει κτισθεί η ανθρώπινη συνειδητότητα.

Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας Αλέξης Φωτόπουλος,ο οποίος αρρώστησε από θεωρούμενη ανίατη νόσο κι αφού κατάφερε να γίνει καλά μας αναλύει, αλλά και μας δίνει όλα τα πρακτικά εργαλεία να κάνουμε τη ζωή μας ένα θαύμα. Μας δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις: Γιατί αρρωσταίνει άνθρωπος; Πως βρίσκει τη Δύναμη να αυτοθεραπευθεί; Από πού πηγάζει η Δύναμη αυτή; Ποια είναι η πραγματική του φύση του; Γιατί μόνο λίγοι άνθρωποι πετυχαίνουν σ’ όλου τους τομείς της ζωής τους; Τελικά όχι μόνο μας απαντά στο ερώτημα Πως μπορούμε κι εμείς να πετύχουμε σ’ όλους τους τομείς της ζωής μας, παραμένοντας υγιής και ευτυχισμένοι, αλλά μας δίνει και τα εργαλεία που θα το πετύχουμε. Είναι το καταλληλότερο βιβλίο για να βοηθήσει να ξεπεράσετε την οικονομική κρίση και την κρίση ταυτότητας που περνά σήμερα όλη η ανθρωπότητα και να κάνετε πραγματικότητα όλα τα όνειρα σας.

Διαβάζοντας το βιβλίο «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» θα βρείτε τους τρόπους να ξεπεράσετε κάθε δύσκολη κατάσταση (υγείας, συναισθηματική, ψυχολογική οικονομική). Θα βρείτε τον τρόπο να βελτιώσετε τις σχέσεις, θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι πανεύκολο και απλό να κάνετε τα παιδιά σας να πετύχουν σ’ όλους τους τομείς της ζωής τους.

Πως φθάνουμε στο θαύμα; Πρέπει να ξεπεράσουμε την προσωπική μας αμφιβολία, τις φωνές που μας λένε ότι δεν είμαστε αρκετά ικανοί ή ότι αυτό είναι ανέφικτο. Πως θα γίνει αυτό; Διαβάζοντας την βιωματική εμπειρία του συγγραφέα, το απόφθεγμα της σοφίας των κυριοτέρων σοφών και επιστημόνων αποκτάμε γνώσεις που εξελίσσουν την συνειδητότητα μας, εξελίσσοντας την συνειδητότητα μας αλλάζουμε το ενεργειακό μας πεδίο και αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικότερα όλες τις καταστάσεις της ζωής μας. Επίσης ακούγοντας το CD που υπάρχει στο βιβλίο, μας βοηθά να απαλλαγούμε από τους αρνητικούς προγραμματισμούς μας που υπάρχουν στο υποσυνείδητο μας και μας καταστρέφουν την ζωή μας και τους αντικαθιστά με θετικούς προγραμματισμούς, οι οποίοι μας δημιουργούν συνεχώς υγεία, ευτυχία, ευημερία.

Διαβάζοντας το βιβλίο αυτό θα συνειδητοποιήσετε ότι:

H συνείδηση μας επηρεάζει ή καλύτερα δημιουργεί, αναμορφώνει το σώμα μας και τα πάντα γύρω μας. Το πόσο θα πετύχουμε στη ζωή μας εξαρτάται από την προσοχή που δίνουμε στους στόχους μας, από την επαγρύπνηση που κάνουμε στις σκέψεις μας, έτσι ώστε ν’ αφήνουμε να περνούν μόνο οι θετικές σκέψεις, το πόσο είμαστε συνειδησιακά παρόντες (η συνείδηση μας επαγρυπνεί) σε ότι κάνουμε.

Το πόσο θα πετύχουμε στη ζωή μας εξαρτάται από την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την αξία που δίνουμε στον εαυτό μας.

Τα πάντα βρίσκονται μέσα μας. Την ευτυχία, την αγάπη, την υγεία, την ευημερία και τον πλούτο μπορούμε να τα βρούμε μόνο μέσα μας

Μέσα στην καρδιά μας βρίσκεται η Πηγή μας, η Ζωτική αυτή Δύναμη που αποκαλούμε Θεό.

Χρειάζεται να εξελίξουμε την συνειδητότητα μας για να συνειδητοποιήσουμε την πραγματική μας φύση και την απεριόριστη Δύναμη και ενέργεια που μπορούμε ν’ αντλήσουμε από την Πηγή μας.

Γεννιόμαστε μέσα στην ύλη και αισθανόμαστε ξεκομμένοι, αν εξελιχθούμε πνευματικά και ανακαλύψουμε την Δύναμη που έχουμε μέσα μας, τότε δεν έχουμε ανάγκη από τίποτα άλλο.

Οφείλουμε στα παιδία μας να τα μάθουμε να εμπιστεύονται τον εαυτό τους, να τα μάθουμε να εμπιστεύονται την Ζωτική Δύναμη που υπάρχει μέσα τους και να τους διδάξουμε πως με την Προσευχή και τον οραματισμό θα έρχονται σ’ επαφή μαζί της, έτσι ώστε να κάνουν πραγματικότητα όλα τους τα όνειρα και να μεταμορφώσουν σε Παράδεισο τον γήινο κόσμο που ζούμε.

Ότι κάθε σκέψη, κάθε αίσθηση, κάθε συναίσθημα, κάθε πεποίθηση επηρεάζει το DNA μας, επηρεάζει τα κύτταρα μας, επηρεάζει ξεκάθαρα την υγεία μας. Το σώμα κάνει ακριβώς ότι σκεπτόμαστε. Είναι στο χέρι σας να ρέει μέσα στο σώμα σας δηλητήριο και να σας καταστρέφει ή να ρέει μέσα σας η χαρά, η αγάπη, η αρμονία, η θεϊκή έμπνευση, συναισθήματα που σας οδηγούν στην πλήρη υγεία, ευτυχία και ευημερία.

Από τι εξαρτάται η υγεία, η ευτυχία και η ευημερία μας

Την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την αξία που δείχνουμε στον εαυτό μας

Την εξέλιξη της συνειδητότητας μας. Η υγεία, η ευτυχία και η ευημερία μας εξαρτάται από το πόσο έχουμε εξελίξει την αντίληψη μας, τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα.

Οι επιστήμονες απέδειξαν ότι τα ενεργειακά πεδία, διαμορφώνονται από την συνείδηση μας. Μία αλλαγή της συνειδητότητας μας αυτόματα αλλάζει το ενεργειακό μας πεδίο. Η συνειδητότητα είναι ο πρώτος και σημαντικότερος παράγοντας που πρέπει να στραφούμε όταν αναζητάμε θεραπεία.Αυτό ακριβώς συνειδητοποίησα κι εγώ για να θεραπευτώ από την ανίατη αρρώστια που είχα, να αλλάξω εντελώς συνειδητότητα, η θεραπεία έρχεται όταν δεις τα πράγματα διαφορετικά, όταν ανακαλύψεις την πραγματική σου φύση, αποβάλεις κάθε στρες από μέσα σου, πιστέψεις στον εαυτό σου και το δημιουργό σου. Είναι σαν την πεταλούδα, κατορθώνει κι από βαρύ, σιχαμερό σκουλήκι να γίνει κάτι ανάλαφρο και πανέμορφο, διότι αλλάζει πλήρως συνειδητότητα, παύει να σκέπτεται βαριά, άσχημη, κακόμοιρη, αλλά κοιτάζει ψηλά, αισθάνεται τέλεια όπως είναι αισθάνεται ανάλαφρη, αισθάνεται πανέμορφη αισθάνεται ότι πετάει και τελικά τα καταφέρνει, Έτσι ακριβώς είναι και η ζωή μας, διαμορφώνεται πλήρως από την συνείδηση, τη συνειδητότητα μας.

Το πόσο θα πετύχουμε στη ζωή μας εξαρτάται από την προσοχή που δίνουμε στους στόχους μας, το πόσο είμαστε συνειδησιακά παρόντες (η συνείδηση μας επαγρυπνεί) σε ότι κάνουμε.

Από την επαγρύπνηση που κάνουμε στις σκέψεις μας, έτσι ώστε ν’ αφήνουμε να περνούν μόνο οι θετικές σκέψεις.

Την μείωση του Εγώ μας. Με την μείωση του Εγώ μας επιτυγχάνουμε πρόσβαση με την Πηγή μας από την οποία δεχόμαστε συνεχώς φώτιση και καθοδήγηση, όταν ενεργούμε δεν σκεπτόμαστε μόνο το ατομικό μας όφελος, αλλά τις συνέπειες που θα έχουν οι πράξεις μας, στους συνανθρώπους μας και το Σύμπαν, γεγονός που εναρμονίζει με την Πηγή μας, μας ανοίγει τη βάνα που μας προσφέρει άπειρη Δύναμη και Φώτιση.

Τα πάντα στη ζωή μας εξαρτώνται:από τις σκέψεις που παίρνουν από το νου μας και από τις πεποιθήσεις μας που είναι το πρόγραμμα με το οποίο λειτουργεί ο νου μας.

Πως οι σκέψεις, οι πεποιθήσεις μας επηρεάζουν, δημιουργούν τη ζωή μας

Το συνειδητό λοιπόν βάση της λογικής και της ελεύθερης βούλησης, που έχει ο άνθρωπος, σκέπτεται. Οι σκέψεις μας δημιουργούν νευρωνικά δίκτυα στον εγκέφαλό μας. Οι σκέψεις αυτές είναι η βάση της δημιουργίας, τα τούβλα που κτίζεται η ζωή του κάθε ανθρώπου..

Το υποσυνείδητο καταγράφει τα πάντα, που σκεπτόμαστε αλλά και οποιαδήποτε εμπειρία έχουμε. Η σημασία και η δύναμη των σκέψεων και των εμπειριών μας αυξάνεται ανάλογα με την ένταση των συναισθημάτων, που βιώνουμε την στιγμή της σκέψης, ή εμπειρίας μας.

Το ασυνείδητο εδώ έρχεται και συνδέει το πνεύμα, την ψυχή μας με το συνειδητό και το υποσυνείδητο μας. Η ψυχή είναι πάντα τέλεια, θετική και έχει τεράστιες δυνατότητες.

Το ασυνείδητο είναι το αιώνιο μάτι που παρακολουθεί την συναλλαγή μεταξύ λογικής και υποσυνειδήτου, παρακολουθεί κάθε εμπειρία μας και καταγράφει Όφελος-Κέρδος ή Απώλεια ή αδιάφορο.

Κάθε φορά που κάνουμε θετικές σκέψεις ή ερμηνεύουμε θετικά μια εμπειρία μας ή συναναστροφή με τους συνανθρώπους μας, το ασυνείδητο γράφει Όφελος-Κέρδος.Τότε ανοίγει η βρύση με την απεριόριστη θεϊκή ενέργεια, που είναι πάντα πλημμυρισμένη η ψυχή και στέλνει την ενέργεια αυτή στο σώμα μας στο μυαλό μας, σ’ όλη μας την ύπαρξη, δίνοντας μας τη δύναμη να επιτύχουμε σ’ ό,τι πραγματικά επιθυμούμε. Η ένταση της δύναμης που παίρνουμε είναι ανάλογη με την ένταση των θετικών μας συναισθημάτων.

Το αντίθετο αν κάνουμε αρνητικές σκέψεις ή ερμηνεύουμε αρνητικά μια εμπειρία μας. Βέβαια το πρόγραμμα με το οποίο ερμηνεύουμε τις εμπειρίες τις ζωή μας είναι τα πιστεύω οι πεποιθήσεις μας.

Η λογική λέει, το υποσυνείδητο γράφει, το ασυνείδητο εκπέμπει, ακτινοβολεί, ενεργοποιεί. Το ασυνείδητο είναι όλο το μαγνητικό μας πεδίο, είναι ο ισχυρότερος μαγνήτης, όπου εκπέμπουμε και έλκουμε όλα τα γεγονότα της ζωής μας.

Πως θα ελέγχουμε τις σκέψεις μας;

Ο ανιχνευτής των της ποιότητας των σκέψεων μας είναι τα συναισθήματα  μας.

Αν αισθανόμαστε ωραία, είμαστε ευχαριστημένοι, τότε παλλόμαστε, δονούμαστε σε ανώτερες συχνότητες, βλέπουμε τα πάντα όμορφα και ο νους μας κάνει αυτεπάγγελτα θετικές, δημιουργικές σκέψεις, είναι αισιόδοξος και επικεντρώνει την προσοχή του σ’ αυτά που θέλουμε να μας συμβούν.

Όταν όμως αισθανόμαστε άσχημα. νιώθουμε αρνητικά συναισθήματα, παλλόμαστε σε κατώτερες, ασθενέστερες συχνότητες και είναι σίγουρο τότε ότι ο νους μας κάνει αυτεπάγγελτα αρνητικές σκέψεις.

Όταν αισθανόμαστε άσχημα αμφιβάλλουμε για την θετική έκβαση των στόχων μας και κατ’ αυτό τον τρόπο επικεντρώνουμε την προσοχή μας σ’ αυτό που φοβόμαστε, δηλαδή την μη εκπλήρωση τους.

Αν συνηθίσουμε να κάνουμε συνεχώς θετικές σκέψεις, θα παρατηρήσουμε ότι τα διαστήματα που είμαστε χαρούμενοι θα είναι μεγαλύτερα κι όσο μεγαλώνουν τα διαστήματα που είμαστε χαρούμενοι, τόσο περισσότερο θα κάνουμε θετικές σκέψεις, τόσο περισσότερο θα επικεντρώνουμε τις σκέψεις μας και την προσοχή μας, σ’ αυτά που θέλουμε να μας συμβούν, έτσι θα κάνουμε όλα τα όνειρα μας πραγματικότητα, θα παλλόμαστε συνεχώς σε ανώτερες συχνότητες, έως ότου η ζωή μας γίνει μια ομορφιά, μια απεριόριστη έκφραση χαράς, αγάπης, δημιουργίας.

Πως αλλάζουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις μας;

Με το διαλογισμό. Με το διαλογισμό μπορούμε να αλλάξουμε πλήρως τον προγραμματισμό, την εγγραφή που έχουμε κάνει υποσυνείδητο μας (πεποιθήσεις)

Και την προσευχή. «Η σπουδαιότητα της προσευχής βρίσκεται στο γεγονός ότι αυτή και μόνο αυτή μπορεί να λυτρώσει και να αναμορφώσει το υποσυνείδητο»

Με τον έλεγχο των σκέψεων μας, έτσι ώστε να επαγρυπνούμε στη συνείδηση μας και να σκεπτόμαστε μόνο θετικές και όχι περιοριστικές εκβάσεις για κάθε τομέα της ζωής μας

Με τη μέθοδοEFT (Emotional Freedom Technique),

Με τη γνώση, που αποκτάται με διάβασμα βιβλίων που αλλάζουν την συνειδητότητα μας, απαλλασσόμαστε από τα φίλτρα που μας παραμορφώνουν την πραγματικότητα που αντιλαμβανόμαστε που δεν είναι άλλες από τις πεποιθήσεις.

Η φύση στέκει πάντα στην αξία, που εμείς αποδίδουμε στον εαυτό μας, αν εμείς με τα πιστεύω, με τις πεποιθήσεις την περιορίζουμε φταίμε μόνο εμείς και πρέπει να απαλλαγούμε από αυτά τα πιστεύω, αυτές τις πεποιθήσεις.

Πως βλέπει η κόρη μου την ζωή, στην οποία εφαρμόζω από την γέννηση της τις αρχές του βιβλίου, (Σύνοψη της επιστολής της που υπάρχει στο βιβλίο):

Ό,τι θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου, μπορείς αρκεί να το σκεφτείς. Μαζί με τη σκέψη χρειάζεται και αγάπη, με την αγάπη όλα γίνονται τέλεια. Χωρίς την αγάπη δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε.

Είσαι τέλειος και συνεχίζεις να εξελίσσεσαι, αλλά όταν σκέπτεσαι αρνητικά για σένα για κάποιον γύρω σου σταματάς αυτή την εξέλιξη, σταματάς τη «ροή» και πρέπει να μάθεις να το ελέγχεις. Νεύρα δεν θα είχες ποτέ αν πάντα σκεπτόσουν θετικά, δεν θα τσαντιζόσουν ποτέ, αν σκεπτόσουν πως ότι γίνεται, γίνεται για το καλό μας.

Δυστυχία στη ζωή μας δεν υπάρχει, εμείς τη δημιουργούμε. Την δημιουργούμε όταν βλέπουμε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όταν συγκρίνουμε, όταν σκεπτόμαστε το παρελθόν, όταν κατηγορούμε για πράγματα ανούσια τους γύρω μας.

Πρέπει μ’ όλη μας την αγάπη να βοηθάμε αυτούς που μας χρειάζονται. Τότε θα φανεί πόσο άνθρωποι είμαστε.

«Οραματίσου την αγάπη, οραματίσου το Θεό. Βοήθησε, δημιούργησε άφησε και τότε θα έχεις φθάσει στο Θεό, θα έχεις φθάσει στην Πηγή μας».

Σύνοψη των αρχών του βιβλίου σε επιστολή που έγραψα στην κόρη μου:

Παντού και πάντοτε να σκορπάς την ομορφιά να σκέπτεσαι και να αισθάνεσαι όμορφα. Μόνο όταν αισθάνεσαι ωραία μπορείς να δημιουργήσεις, μόνο όταν αισθάνεσαι όμορφα, μπορείς να κάνεις θετικές σκέψεις, μπορείς να σκέπτεσαι το καλό το ωραίο. Έχεις πιάσει πλήρως το νόημα της ζωής, που είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε πνεύματα, έχουμε άπειρες δυνάμεις μέσα μας. Δεν είμαστε ξεχωριστοί. Όταν αισθανόμαστε ξεχωριστοί, ξεκομμένοι, τότε αναπτύσσουμε το εγώ μας, και κόβουμε κάθε επαφή με την Πηγή μας, από την οποία παίρνουμε κάθε έμπνευση και δύναμη.

Είμαστε όλοι ΕΝΑ γι’ αυτό όταν σκεπτόμαστε τους συνανθρώπους μας, τους βοηθάμε και τους φερόμαστε πάντα καλά, χωρίς υστεροβουλία, τους αγαπάμε πάντα, τότε αισθανόμαστε Θεϊκά, δηλαδή όμορφα, ωραία, θα έλεγα νιώθουμε μια απέραντη γαλήνη, ηρεμία, πληρότητα.

Όταν δεν ασχολούμαστε μόνο με τα προβλήματα μας, αλλά σκεπτόμαστε και τους άλλους ανθρώπους δίπλα μας, πετάμε. Είναι τέλειο αυτό που κάνεις, να σκέπτεσαι να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου, να μαζεύεις χρήματα για τους «γιατρούς χωρίς σύνορα», να βοηθάς όσους ανθρώπους μπορείς.

Είναι τέλειο να αισθάνεσαι τέλεια όπως είσαι. Είδες τι γλυκό, τι ωραίο είναι να αισθάνεσαι όμορφα, ν’ αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι. Είδες προσέχεις τη διατροφή σου, πηγαίνεις γυμναστήριο, έχεις τέλειες σχέσεις με τους πάντες.

Όταν αγαπάς τον εαυτό σου τότε τον φροντίζεις, όταν ξέρεις ν’ αγαπάς τον εαυτό σου, ξέρεις ν’ αγαπάς τους πάντες.

Ό,τι αξία δίνεις στον εαυτό σου, αυτή την αξία θα σου δώσει η ζωή. Αισθάνεσαι ότι είσαι ένα τέλειο πλάσμα (αισθάνεσαι ότι είσαι τέλειο πλάσμα με ταπεινότητα, όχι με ανεβασμένο το εγώ) τότε όλα θα σου πηγαίνουν τέλεια.

Πρόσεχε πάντα τις σκέψεις σου, ποτέ μην αφήσεις κανένα να σε κάνει να αισθανθείς ή να σκεφθείς άσχημα. Πάντα να πετάς, πάντα να σκορπάς γύρω σου την ομορφιά.

Οραματίσου, προσευχήσου για ό,τι καλύτερο για τη ζωή σου και θα το πετύχεις, όπως κάνεις έως τώρα. Είδες ότι σκέπτεσαι, επειδή το πιστεύεις και το περιμένεις γίνεται άμεσα πραγματικότητα. Όπως έγινε και με το βραβείο ζωγραφικής σου. Οραματιζόσουν ότι αυτό που ζωγραφίζεις θα πάρεις το πρώτο βραβείο, αλλά το κυριότερο δεν οραματιζόσουν μόνο, αλλά πίστευες ακράδαντα και περίμενες μέσα σου ότι αυτό σίγουρα θα γίνει και έγινε. Έτσι κάνεις και να συνεχίσεις να κάνεις μ’ όλα τα γεγονότα στη ζωή σου.

Η ζωή είναι μια πανέμορφη διαδρομή και χαίρομαι απεριόριστα που το έχεις συνειδητοποιήσει. Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο.

Σκέψου πάντα το ωραίο βοήθα τους πάντες και τα πάντα, οραματίσου, προσευχήσου κάθε στιγμή για το καλύτερο, το ωραιότερο που θέλεις να σου συμβεί,

Τα πάντα σου ανήκουν, διότι είσαι τα πάντα, έχεις σβήσει το εγώ σου, σκέπτεσαι το καλό όλων, σκέπτεσαι για όλους την ομορφιά.

Σκεπτόμενη το καλό όλων, σκεπτόμενη πως θα κάνεις τον κόσμο πιο όμορφο, βλέποντας τα πάντα πιο όμορφα, προσευχόμενη και οραματιζόμενη συνεχώς, αλλά και εμπιστευόμενη πλήρως τον εαυτό σου και την Πηγή σου, ό,τι αυτά που ζητάς έχουν ήδη γίνει, μπορείς να πετάξεις.

Σου αξίζουν τα πάντα, διότι όπως έχεις χαμηλώσει το εγώ σου, κι όπως σκέπτεσαι είσαι τα πάντα, τα πάντα είναι δικά σου γιατί είσαι μέσα τους.

Πως θα κάνουμε τη ζωή μας ένα θαύμα:

Πως φθάνουμε στο θαύμα; Πρέπει να ξεπεράσουμε τις συναισθηματικές καταστάσεις στις οποίες βρισκόμαστε καθημερινά. Την προσωπική μας αμφιβολία, την αναξιότητα μας, τον λήθαργο και την κόπωση, τις φωνές που μας λένε ότι δεν είμαστε αρκετά ικανοί ή ότι αυτό είναι ανέφικτο.

Θαύμα γίνεται όταν ανοίξουμε την καρδιά μας και έλθουμε σ’ επαφή με την Πηγή μας.

Εξελίσσοντας τη συνειδητότητα μας. Εξέλιξη της συνειδητότητας μας σε ανώτερο επίπεδο, μας αλλάζει αυτόματα το ενεργειακό μας πεδίο. Η συνειδητότητα είναι ο πρώτος και σημαντικότερος παράγοντας που πρέπει να στραφούμε όταν αναζητάμε θεραπεία, ευτυχία, ευημερία.

Τα πάντα βρίσκονται μέσα μας. Τα πάντα είναι εφικτά, διότι τα πάντα υπάρχουν ήδη μέσα μας, απλώς δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει.

Μόνο ο εγωισμός κι ο φόβος που δημιουργεί, μπορεί να μας απομακρύνει από την ικανοποίηση των ονείρων μας.

Τι χρειάζεται για να απαλλαγούμε από τον εγωισμό μας και τον φόβο που δημιουργεί:

1ον Πίστη στο Θεό και στον εαυτό μας, που είναι κομμάτι του Θεού.

2ον Η προσευχή και ο οραματισμός, σε συνδυασμό με την πίστη ότι αυτό που προσευχόμαστε έχει γίνει ήδη πραγματικότητα,

3ον και κυριότερο, προσφορά στους συνανθρώπους μας και στο Σύμπαν, μόνον με την προσφορά η ζωή μας έχει νόημα.

Μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε, αρκεί να το πιστέψουμε ότι υπάρχει κι ότι μπορούμε να το φέρουμε στην ζωή μας, αρκεί να το ενσωματώσουμε στην πραγματικότητα μας.

Κόστος 20 ευρώ

 

Βιβλίο: Η Πηγή των Πάντων, το βιβλίο που μας δείχνει το δρόμο για να αυτοθεραπευτούμε, να έχουμε τέλεια υγεία, ευτυχισμένες σχέσεις και αφθονία

Έχω την χαρά να σας αναφέρω ότι το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων» είναι διαθέσιμο  και μπορώ να το αποστέλλω σε όποιον το ζητήσει. Είναι ένα βιβλίο που όποιος το διαβάζει τον γαληνεύει, τον κάνει  να συνειδητοποιήσει την πραγματική του φύση, τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι ίδιος έχει δημιουργήσει τα προβλήματα υγείας, τα προβλήματα στις σχέσεις του, αλλά και την έλλειψη αφθονίας που αντιμετωπίζει, αλλά το κυριότερο του δείχνει το δρόμο και τα εργαλεία πως θα τα αντιμετωπίσει. Μόνο το CD να ακούσετε αρκεί για να γαληνέψετε, να απαλλαγείτε από κάθε άγχος και ανασφάλεια.

Στο βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων» θα ψάξουμε βαθύτερα μέσα στον εαυτό μας, θα συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς δημιουργούμε όλες τις ασθένειές μας, αλλά κυρίως ότι εμείς μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε διώχνοντας τα αρνητικά συναισθήματα και γεμίζοντας την καρδιά μας με αγάπη για τους πάντες και τα πάντα.

Θα συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς ευθυνόμαστε για το πώς μας συμπεριφέρονται οι άλλοι, γιατί ανάλογα με τις δονήσεις που εκπέμπουμε, δείχνουμε στους άλλους πώς να μας συμπεριφερθούν.

Θα συνειδητοποιήσουμε ότι εδώ στη γη που έχουμε έλθει, μας δόθηκε ένα γήινο όχημα για να κυκλοφορούμε. Για να λειτουργεί, ωστόσο, το όχημα αυτό, πρέπει να σεβόμαστε τις προδιαγραφές που μας έδωσε ο Κατασκευαστής του, δηλαδή να σεβόμαστε τον Λόγο του Θεού.

Αν δεν τηρούμε αυτές τις προδιαγραφές, το γήινο όχημά μας παθαίνει βλάβες. Αν δε συμμορφωθούμε και συνεχίσουμε να ζούμε ενάντια στο θέλημα του Κατασκευαστή, προτάσσοντας το «εγώ» μας, που δεν είναι ο αληθινός εαυτός μας, τότε οι βλάβες που παθαίνουμε είναι ανεπανόρθωτες και το όχημα παύει να λειτουργεί.

Όσοι διαβάζετε το βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων», αλλά κυρίως όσοι έχετε ακούσει το CD πετάτε, σβήνει κάθε ψεγάδι, κάθε στεναχώρια μέσα σας, είναι σαν να κυλά χρυσάφι πάνω σας και καλύπτει σβήνει κάθε αρνητικό συναίσθημα.

Κόστος 25 ευρώ

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με έκπτωση πλέον των  20%, στην τιμή 55 € και τα τρία, τα έξοδα αποστολής είναι προσφορά. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

 

Γλώσσες

Ειδικότητες

  • Βιβλία Αυτοβελτίωσης
  • Βιβλία Εσωτερικής Αναζήτησης
  • Βιβλία Φυσικών Θεραπειών

Φωτογραφίες

0  Κριτικές

Ερωτήσεις

No query answered yet.