ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ

Βιβλία Εναλλακτικών Θεραπειών

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ

Βιβλία Εναλλακτικών Θεραπειών

Σχετικά με:  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ  ''ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ''

Αν δεν έχεις ασχοληθεί με τη Γιόγκα, ακόμη όμως κι αν είναι κομμάτι της ζωής σου, μάλλον θα εκπλαγείς διαβάζοντας αυτό το βιβλίο. Γιατί οι απαντήσεις που δίνει σε προσωπικά αδιέξοδα και πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, ο τρόπος που προσεγγίζει τη μεγάλη αυτή πρακτική φιλοσοφία, αποκαλύπτει τις άπειρες δυνατότητές της, που όχι μόνο σε αφοπλίζουν, αλλά επιχειρούν, με τρόπο επίμονο, να σε παρασύρουν σε μια ευχάριστη δίνη.

Ένα πλήρες βιβλίο που σε παίρνει από το χέρι και σε οδηγεί στα άγνωστα μονοπάτια της Γιόγκα και που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, ανεξάρτητα από την πίστη καθενός ή την κατάσταση της υγείας του, σε έμπειρους και αρχάριους που αναζητούν ένα νέο μονοπάτι προσωπικής πλήρωσης και ευτυχίας.

Θα το βρείτε στα μεγάλα καταστήματα Βιολογικών Προϊόντων και στα μεγάλα Βιβλιοπωλεία της Αθήνας

στο τηλέφωνο 2130434485

Επιμέλεια Έκδοσης: ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ

ΌΛΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

Όλα τα βότανα και οι βιταμίνες από το Α ως το Ω.

Η έκδοση αυτή είναι προϊόν μιας πολύχρονης μελέτης σχετικά με τις ευεργετικές ιδιότητες και τις ποικίλες χρήσεις όσων μας προσφέρει απλόχερα η μητέρα γη, κομμάτι των οποίων είναι και τα ελληνικά βότανα. Την έκδοση συμπληρώνει μία ολοκληρωμένη καταγραφή όλων των βιταμινών και των ιχνοστοιχείων, αναγκαίων για την υγεία και τη σωστή λειτουργία του οργανισμού.

Στην εποχή μας που η θεραπευτική δύναμη των βοτάνων είναι πλέον τεκμηριωμένη και κοινά αποδεκτή και το <Ιπποκράτειο δίδαγμα> για τη χρήση τους στην προαγωγή της υγείας του σώματος ( ο Ιπποκράτης ανέδειξε πρώτος τη θεραπευτική τους διάσταση) γίνεται πλέον πράξη, η παρούσα έκδοση μπορεί να γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο. Οι αρχές άλλωστε της ιπποκρατικής προσέγγισης αποτελούν και αρχές της Ολιστικής και Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, με στόχο την πλήρη αρμονία ανάμεσα σε ανθρώπινο σώμα, ψυχή και φύση.

Πρόκειται για μια πλούσια έκδοση -δύο σε ένα- για τα Βότανα και τις βιταμίνες, αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας. Είναι ένας πολυοδηγός που απαντά σε όλες τις απορίες και ερωτήσεις σχετικά με το πού μπορούμε να βρούμε κάποια βότανα, πώς μπορούμε να τα συλλέξουμε, να τα επεξεργαστούμε και πάνω απ’ όλα να τα χρησιμοποιήσουμε για ιατρικούς σκοπούς. Εκατόν είκοσι δώρα της φύσης σε ένα Αλφαβητάρι (τα βότανα συνοδεύονται και απ’ το σχετικό σκίτσο).

Θα το βρείτε στα μεγάλα καταστήματα Βιολογικών Προϊόντων 

στο τηλέφωνο 2130434485

Επιμέλεια Έκδοσης: ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ

Γλώσσες

Ειδικότητες

  • Βιβλία Φυσικών Θεραπειών

Φωτογραφίες

0  Κριτικές

Ερωτήσεις

No query answered yet.