Α.ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ Σ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Φαρμακείο Α.Χατζοπούλου - Σ.Νικολάου

Α.ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ Σ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Φαρμακείο Α.Χατζοπούλου - Σ.Νικολάου

Σχετικά με:  Α.ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ Σ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής,φυτικά καλλυντικά, φυτοθεραπεία, ανθοϊάματα, ομοιοπαθητικά, κινέζικα βάμματα, ολιγοστοιχεία. Στο εργαστήριο μας εκτελούνται ομοιοπαθητικές συνταγές.

Το φαρμακείο μας λειτουργεί απο το 1985 στην οδο Σόλωνος 54, στο κέντρο της Αθήνας. Eίμαστε δυο φαρμακοποιοί η Στέλλα Νικολάου και η Αννα Χατζοπούλου και το φαρμακείο είναι συστεγασμένο.

Λιγα χρόνια μετα την έναρξη της λειτουργίας ξεκίνησαν οι ανησυχίες μας για τις φυσικές θεραπείες παράλληλα με τις κλασσικές, που ήδη εξασκούσαμε. Στην πορεία αυτή παρακολουθήσαμε τα ομοιοπαθητικά μαθήματα της Ομοιοπαθητικής Εταιρείας,και συσκευάζουμε στο φαρμακείο μας τις ομοιοπαθητικές μορφές.

Πρώτη ενασχόληση μας λοιπόν η ομοιοπαθητική σπουδή και κατόπιν ήρθαν οι σπουδές γύρω απο τα βότανα, την γεμμοθεραπεία, τα ιχνοστοιχεία, τα άλατα Σούσλερ τα οποία παρακολουθήσαμε στην σχολή NHS, με δάσκαλο τον ιατρό Μάγνη Ξενοφώντα.

Στην συνέχεια διδαχθήκαμε τα Κινέζικα βότανα και την εφαρμογή τους, με δάσκαλο τον Ιατρό Αλέξανδρο Τηλικίδη.

Εχουμε παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων γύρω απο τις βιταμίνες, την ιατρική Αγιουρβέδα, τα συμπληρώματα, και τις εναλλακτικές θεραπείες,

Στο φαρμακείο μας εργάζονται δυο πολύτιμοι συνεργάτες, η Ελένη Πολίτη εξειδικευμένη αισθητικός και η Ελένη Γιαννούλη, εξειδικευμένη στα εναλλακτικά συμπληρώματα.Και οι δύο είναι κοντά μας χρόνια και η συνεργασία και η εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τη συμβουλευτική που προσφέρουν, είναι εξαιρετικού επιπέδου.

Τα προϊόντα που διαθέτουμε φάρμακα, καλλυντικά, παραιατρικά είδη (πιεσόμετρα, μετρητές σακχάρου, θερμόμετρα κ.λ.π.), συμπληρώματα διατροφής.

Εκτελούμε συνταγές όλων των ασφαλιστικών ταμείων.

 
Σε μη συνταγογραφούμενα προΐόντα υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης στο σπίτι, για παραγγελίες που γίνονται από το web site μας από που και εξασφαλίζετε σημαντικές εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα.
 
Το φαρμακείο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο παρασκευής γαληνικών σκευασμάτων. Επίσης, παρασκευάζουμε ομοιοπαθητικά ιδιοσκευάσματα από εμβρεγμένη πρώτη ύλη σε όλες τις δυναμοποιήσεις και μίγματα ανθοιαμάτων σύμφωνα με δικές μας συνταγές αλλα και κατόπιν παραγγελίας.
 
Έχοντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παρασκευή μητρικών βαμμάτων, χρησιμοποιούμε ως πρώτη ύλη βότανα σε ξηρή μορφή και παρασκευάζουμε μεγάλο αριθμό ιδιοσκευασμάτων φυτοθεραπείας που μπορούν να υποβοηθήσουν διάφορα προβλήματα υγείας. Εκτελούμε συνταγές κατά παραγγελία.
 
Τέλος, διαθέτουμε πλήρη σειρά σκευασμάτων γεμμοθεραπείας, ανθοϊαμάτων από την Ν. Αμερική και την Αυστραλία, Κινέζικων βοτάνων, και προιόντων Ayurveda.

*Πραγματοποιούμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Γλώσσες

Ειδικότητες

  • Αγιουρβεδικά Προϊόντα
  • Ανθοϊάμματα Bach
  • Αρωματοθεραπευτικά Προϊόντα
  • Γεμμοθεραπευτικά Προϊόντα
  • Ομοιοπαθητικά Φάρμακα
  • Φυτοθεραπευτικά Προϊόντα

0  Κριτικές

Ερωτήσεις

No query answered yet.