Μικέλα Χαλβατζόγλου

Φαρμακείο

Μικέλα Χαλβατζόγλου

Φαρμακείο

Σχετικά με:  Μικέλα Χαλβατζόγλου

Τo φαρμακείο λειτουργεί εδώ και σαράντα χρόνια στη διασταύρωση Κ. Καραμανλή 56 και Α. Παπαναστασίου 27 γωνία, απέναντι από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Από το 1975 μέχρι το 2013 το φαρμακείο ανήκε στη μητέρα μου Μαρία Σακκαδάκη – Χαλβατζόγλου ,απόφοιτο της Φαρμακευτικής Σχολής του Α.Π.Θ.
Το 2013 πέρασε στη δική μου ιδιοκτησία και ευθύνη, πλήρως ανακαινισμένο.

Απέκτησα  δυο πανεπιστημιακά πτυχία το ένα από το τμήμα Χημείας  του Α.Π.Θ και το άλλο από το τμήμα Φαρμακευτικής του ΑΠΘ ,αυτό με ώθησε να συνδυάσω τις γνώσεις των δύο  σχολών  και να  αναβαθμίσω την λειτουργία του  φαρμακείου μου. Έτσι κατασκευάστηκαν στο πρώτο όροφο δυο  σύγχρονα  εργαστήρια  ένα  Ομοιοπαθητικό και ένα Αλλοπαθητικό: και τα δύο με βάση τους κανόνες  και τις προϋποθέσεις  της   σύγχρονης εργαστηριακής πρακτικής.
Στόχος μας πάντα  η εξυπηρέτηση  των πραγματικών αναγκών των πελατών μας.

Ομοιοπαθητικό εργαστήριο
Το φαρμακείο μας διαθέτει πλήρη σειρά των περισσοτέρων ομοιοπαθητικών φαρμάκων σε όλες τις δυναμοποιήσεις 6Χ-12Χ   12CH-30CH-200CH    1M-10M-50M    LM30  6X SCHUESSLERΥπάρχει δυνατότητα παρασκευής και ενδιάμεσων δυναμοποιήσεων καθώς και επιλογής εκδόχου από lactose monohydrate 90 - granules - sucrose lactose globules- sorbitolΕπίσης διαθέτουμε ολιγοστοιχεία  (solumines)  50ml-100ml  Zn-Mg-Mn-Li-Co-Ph-Se-Si-Au-Ag-Cu-Ca-Fe.Στο φαρμακείο μας υπάρχουν δερμάτινες κασετίνες 32 η 60 επιλεγμένων ομοιοπαθητικών  φαρμάκων για το σπίτι η για το ταξίδι, τα φιαλίδια περιέκτες των φαρμάκων είναι UV protection.
Αλλοπαθητικό εργαστήριο
Στο εργαστήριο αυτό κατασκευάζονται Γαληνικά σκευάσματα , όπως αλοιφές, βάμματα και διαλύματα . Είναι εξοπλισμένο με συσκευή ανάμειξης αλοιφών  ,ψυγείο, κλίβανο ,πλήρη σειρά γυάλινων εργαστηριακών σκευών και σύστημα υπερκαθαρού νερού.Κάρτα προνομίων
Χρησιμοποιώντας την κάρτα προνομίων του Φαρμακείου μας κερδίζετε πόντουςΜε την συμπλήρωση 200 πόντων έχετε έκπτωση 10 euro στη επόμενη αγορά παραφαρμακευτικών η καλλυντικών.

Γλώσσες

Ειδικότητες

  • Ομοιοπαθητικά Φάρμακα

Βίντεο Παρουσίασης

Φωτογραφίες

0  Κριτικές

Ερωτήσεις

No query answered yet.