ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΤΩΡΑ

ART THERAPIST

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΤΩΡΑ

ART THERAPIST

Σχετικά με:  ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΤΩΡΑ

Το θέατρο του Τώρα είναι ταξίδι, είναι παιχνίδι, είναι αγάπη!
Εδώ και τώρα το μόνο που χρειάζεται να ξέρω και να θυμάμαι είναι… να ζω!
Με ειδικές ασκήσεις αναπνοών, αποκτούμε πλήρη επίγνωση των αισθήσεών μας, δουλεύοντας κυρίως με πληροφορίες που έρχονται από το σώμα (αυτοσχεδιασμός, ελεύθερος εκφραστικός χορός κ.α.), τη φωνή (άρθρωση, τοποθέτηση φωνής, τραγούδι), τον εαυτό μας γενικότερα.
Με ακούω, με αγγίζω, με παρατηρώ, με συναντώ, με αποδέχομαι...
Είμαι ένας και είμαι όλοι… είμαι ο ρόλος…
Μαζί ανακαλύπτουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του θεάτρου στην καθημερινότητα μας αλλά και για την αυτοβελτίωσή μας. Παρατηρούμε, συνειδητοποιούμε, αποδεχόμαστε τον εαυτό μας στο εδώ και τώρα.
Και φυσικά εξερευνούμε όλους τους «ρόλους» της ζωής μας αλλά και ρόλους θεατρικών έργων. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη και για ηθοποιούς που θέλουν να βρουν έναν θεατρικό ρόλο μέσα από το δικό τους σώμα, αισθήσεις, ήχους κλπ.

Στο Φspace Fspace Αρμονικός Πολυμορφικός Χώρος
Κάθε Τρίτη στις 21.15
Υπεύθυνη τμήματος
Σοφία Πατέλη
Τηλεφωνο 6977776570

Η Σοφία Πατέλη ασχολείται με το θέατρο από το 1995, εκπαιδευμένη μέσα από τη συμμετοχή της σε θεατρικές ομάδες, μαθήματα και σεμινάρια με δάσκαλους και σκηνοθέτες, τον Γιάννη Δεγαίτη, τον Κώστα Φαρμασώνη, την Μάνια Παπαδημητρίου, τον Γιώργο Χαρατζά, την Κορίνα Χρυσάιδου (μέθοδος Μάμετ), Μενέλαος Πρόκος (αυτοσχεδιαστικό θέατρο ImproVibe) κ.α.
Από το 2011 εμψυχώνει τμήματα θεατρικού παιχνιδιού ασκήσεων και έκφρασης.
Ενώ από το 2013 χρησιμοποιεί, συνδυαστικά με το θέατρο, στοιχεία μεθόδων  προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας όπως διαλογισμό, ψυχόδραμα, gestalt, συστημική αναπαράσταση, ρέικι και άλλων, τα οποία έχει διδαχτεί μέσω σεμιναρίων.
Έτσι ανακαλύπτουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του θεάτρου στην καθημερινότητα μας αλλά και στην αυτοβελτίωσή μας. Και φυσικά εξερευνούμε όλους τους «ρόλους» της ζωής μας αλλά και ρόλους θεατρικών έργων.

Ειδικότητες

  • Θέατρο Αυτογνωσίας

Βίντεο Παρουσίασης

Φωτογραφίες

0  Κριτικές

Ερωτήσεις

No query answered yet.