Η Γή Αλλάζει…

  1. Homepage
  2. Η Γή Αλλάζει…
1

«Αν θέλετε να βρείτε τα μυστικά του σύμπαντος, σκεφτείτε με όρους ενέργειας, συχνότητας και δονήσεων» Νίκολα Τέσλα.

Όλοι μας παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό φαινόμενα παράδοξα, ασυνήθιστα είτε στην φύση, είτε στην έξαρση ψυχοσωματικών ασθενειών είτε στην αύξηση κοινωνικής παθογένειας, μαζικών θανάτων…

Ακόμα παρατηρείται μια διαρκώς επιταχυνόμενη έμπρακτη προσπάθεια των ορατών και «αοράτων» κέντρων εξουσίας για κατάλυση αξιών, αρχών και αντιστροφή εννοιών και ηθικών ερεισμάτων…

Οι πιο ευαισθητοποιημένοι σίγουρα παρατηρούν και ως σημείο των σκοτεινών καιρών μια συστηματική, μεθοδευμένη και δόλια ενορχηστρωμένη «δίωξη» του Χριστιανισμού.

Ειδικοί επιστήμονες παρατηρούν και καταγράφουν την άνοδο της συχνότητας της γης. Το κύμα παλμών της γης ή αλλιώς αντήχηση Schuman ήταν σταθερό στα 7,8 Hz.
Οι πρώτες σχετικές παρατηρήσεις έγιναν από τον Νίκολα Τέσλα το 1899.

Όμως η αντήχηση αυτή έχει αυξηθεί ελαφρά από το 1980 και πιο σημαντικά από 1997 και μετά.

Το 2014 έφτανε ακόμα και 16Hz. Οι επιστήμονες λένε ότι το μαγνητικό πεδίο της γης αποδυναμώνεται πιο γρήγορα τα τελευταία χρόνια, χωρίς να μπορούν να δώσουν ικανοποιητική εξήγηση γι’ αυτό.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος πάλλεται με την ίδια συχνότητα της αντήχησης της γης.
Επομένως αν συντονισθεί με τον παλμό της γης βρίσκεται στην Άλφα κατάσταση των 8-14 Hz εγρήγορσης και γαλήνης με καθαρές σκέψεις και απελευθέρωση μνημών και αληθειών, που πριν δεν τις έβλεπε.

Στην Άλφα κατάσταση ο άνθρωπος γεφυρώνει συνειδητό με υποσυνείδητο ή υπερσυνείδητο, δεν δεσμεύεται από χώρο και χρόνο, αυξάνεται η διαίσθηση και η δημιουργία.

Είναι σαν να διαλύεται ένα πέπλο αιώνων…
Βέβαια αυτή η επιτάχυνση έχει σωματικό αντίκτυπο: κόπωση, ζάλη…

Αν συντονισθεί πλήρως ο άνθρωπος με την άνοδο του «καρδιακού παλμού» της γης ή ανεβάσει παραπάνω με ενεργειακές  τεχνικές την προσωπική του συχνότητα νιώθει υπέροχα!!!

Αντίθετα οι ατομικές αντιστάσεις σ’ αυτήν την άνοδο λόγω ισχυρών καρμικών εγγραφών φόβου, άγνοιας, αδυναμίας … γίνονται αιτία για πυροδότηση ψυχοσωματικών ασθενειών.

Ένα άλλο φαινόμενο που αδυνατούν να εξηγήσουν οι ειδικοί επιστήμονες είναι η επιτάχυνση της κίνησης των μαγνητικών πόλων. Παλιά εκινείτο ο βόρειος μαγνητικός πόλος με ταχύτητα 16 χλμ τον χρόνο…

Και πάλι από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 αυξήθηκε στα 56 χλμ τον χρόνο. Από τον Καναδά πλέον ο βόρειος μαγνητικός πόλος κινείται ταχύτατα προς την Σιβηρία…

Δεν έχει εξακριβωθεί η αιτία της αύξησης αυτής της ταχύτητας!!!

Παρατηρούμε λοιπόν ότι από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 περίπου παρατηρούνται αυτές οι δύο σημαντικές και ανεξήγητες αλλαγές στη γη: επιτάχυνση στην άνοδο του παλμού της και επιτάχυνση στην μετακίνηση του βόρειου μαγνητικού πόλου.

Συγχρόνως τις δύο τελευταίες δεκαετίες στον εναλλακτικό ενεργειακό χώρο – και ιδιαίτερα στην Ελλάδα – παρατηρείται μια ιδιαίτερη κινητικότητα και αφύπνιση χαρισμάτων, ψυχικών ταλέντων, ενασχόλησης ή εκδήλωσης απλού ενδιαφέροντος για τον ενεργειακό χώρο.

Θα μπορούσα να πω και λόγω βιωματικής εμπειρίας ότι επιτέλους παρατηρείται μια προσέγγιση του δικού μας «ενεργειακού πλούτου», που δεν υστερεί καθόλου από τις – ούτως ή άλλως – ασύμβατες ενέργειες (σε επίπεδο συχνοτήτων) της Ανατολής, που είχαν γίνει μια ρηχή, επιφανειακή και ανώφελη μόδα…

Εύκολα γίνεται κατανοητή αυτή η μεταστροφή από το προαναφερθέν «πέρασμα» του ανθρώπινου εγκεφάλου στα κύματα Άλφα.

Κάποιες σχολές Εσωτερισμού υποστηρίζουν ότι από τα μέσα της δεκαετίας 1990 (1996 – 1997) έχουμε την Δεύτερη έλευση του Χριστού στη γη στα Ανώτερα αστρικά της πεδία για καθοδήγηση και βοήθεια στη γη και στις ψυχές που αλλάζουν…

Αυτό θα μπορούσε να ταυτισθεί με την Δευτέρα Παρουσία ή Τελική Κρίση της Αγίας Γραφής.

Και ερχόμαστε σε ένα επιπλέον στοιχείο φαινομενικά άσχετο.

Το περίφημο ημερολόγιο της φυλής των Μάγια που σταματάει στις 21-12-2012. Αστρονομικά την ημέρα αυτή γινόταν και μια μεγάλη ευθυγράμμιση των πλανητών του γαλαξία μας, που γίνεται κάθε 26.000 περίπου χρόνια.

Πολλοί πίστεψαν ότι τότε θα ήταν και το τέλος του κόσμου. Βιβλία, ταινίες, άρθρα, εκπομπές καταστροφολογίας δημιουργήθηκαν σε υπερβολικό βαθμό.

Οι αριθμοί είναι ο κοσμικός κώδικας του σύμπαντος, όπως μας δίδαξε ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος, μαθηματικός, γεωμέτρης και θεωρητικός της μουσικής Πυθαγόρας.

Αν εξετάσουμε την αριθμολογική αποκωδικοποίηση του 2012 και της πλήρους ημερομηνίας και την αναγωγή τους σε μονό αριθμό έχουμε: 2012 = 5 και 21-12-2012 = 11 (κυρίαρχος αριθμός, δεν ανάγεται σε μονό αριθμό).

Το 5 σημαίνει Μεγάλη αλλαγή και το 11 δείχνει τον πνευματικό αγγελιοφόρο – ανώτερο μήνυμα.

Αριθμολογικά λοιπόν θα μπορούσε να ερμηνευτεί η καταληκτική αυτή ημερομηνία στο ημερολόγιο των Μάγια ως η ημερομηνία που μας δίνει ένα ανώτερο πνευματικό μήνυμα για μια Μεγάλη Αλλαγή.

Εξάλλου σε πολλούς ενεργειακούς χώρους το 2012 ήταν η αφετηρία μεγάλων ενεργειακών αλλαγών στη γη.

Το τέλος του κόσμου ήταν το τέλος του κόσμου όπως τον γνωρίζαμε!!!

Τέλος χρόνου στην εκπαίδευση των ψυχών με τις ενσαρκώσεις, Δευτέρα Παρουσία – Τελική Κρίση κατά την Αγία Γραφή, σταδιακό πέρασμα της γης στην 5η  Διάσταση.
Δεύτερη έλευση του Χριστού όχι ως φυσική παρουσία αλλά ως ενεργειακή καταλυτική παρέμβαση στην μεγάλη Αλλαγή της γης και των ψυχών …

Η προσέγγιση της Αλήθειας μπορεί να γίνει από πολλούς και διαφορετικούς δρόμους ανάλογα με την ψυχονοητική, βιωματική, φιλοσοφική, θεολογική, επιστημονική … σκοπιά του καθενός.

Αυτό δεν αλλοιώνει την ύπαρξη της Αλήθειας και της γνώσης της, όσο διαφορετική κι αν είναι φαινομενικά η προσέγγιση.

Αυτό που όλοι παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια είναι οι μεγάλες αλλαγές και η αίσθηση ότι ο χρόνος «τρέχει»… Από όποια οπτική κι αν το δούμε αυτό παραμένει κοινή διαπίστωση.

Όσοι έχουμε την θεϊκή ευλογία να βιώνουμε ενεργειακές πρακτικές και να υπηρετούμε το Θεϊκό Σχέδιο, είναι αδύνατον να αμφισβητήσουμε την ύπαρξη και την εκτύλιξη ενός πάνσοφου Θεϊκού Σχεδίου καθώς και την κορύφωση της μάχης του Φωτός με το σκότος η οποία ξεκίνησε με την πτώση της ψυχής από τον Πεμπτοδιαστατικό Παράδεισο στην διττότητα και χωριστικότητα της τρισδιάστατης τοξικής γης.

Μαρία Μαριούνη

6945264085 6980294185

Παραδοσιακό αυθεντικό Ρέϊκι Μικάο Ουσούϊ:
Συνεδρίες και σεμινάρια – μυήσεις στους 3 βαθμούς.
Αγγελικό Ρέϊκι.

Καθαρισμός της αύρας, κάθαρση και ξεμπλοκάρισμα των τσάκρας.

Εξαγνισμός χώρων και κάθαρση – εξαγνισμός των τσάκρας και της αύρας από αρνητικές ενέργειες.

Κρυσταλλοθεραπεία με μυημένους πεμπτοδιαστατικούς κρυστάλλους.

Αντιμετώπιση ψυχοσωματικών προβλημάτων.

Τεχνικές ενεργειακής αυτοπροστασίας.

Θεραπεία και καθάρσεις από απόσταση.

Avatar

Μαρία Μαριούνη

Author Since:  Αύγουστος 21, 2018

Παραδοσιακό αυθεντικό Ρέϊκι Μικάο Ουσούϊ:
Συνεδρίες και σεμινάρια – μυήσεις στους 3 βαθμούς.
Αγγελικό Ρέϊκι.