Κάρμα και Ασθένεια

  1. Homepage
  2. Κάρμα και Ασθένεια
αδαμ 1

Κάρμα και Ασθένεια

«Η ψυχή κατέρχεται από την ασυνείδητη τελειότητα στη συνειδητή ατέλεια, για να επανέλθει στη συνειδητή τελειότητα». Ηράκλειτος.

Η λέξη ψυχή προέρχεται από το αρχαίο ρήμα ψύχω = πνέω, φυσώ, ψυχραίνω. Συναντάται από τον Όμηρο ακόμα (Ιλιάδα και Οδύσσεια) με τη σημερινή σημασία.

Συμβολίζει το «πάγωμα» της Θεϊκής φλόγας με την πτώση της ψυχής από την ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ της Θεϊκής Πηγής στην συνειδητή ατέλεια της ενσαρκωμένης ψυχής στη γη. Η ενσαρκωμένη ψυχή διανύει μια διαδρομή πολλών αιώνων στη γη για να εκπαιδευτεί, να πάρει μαθήματα, να εξελιχθεί και να επιστρέψει ως ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ πια στη Θεϊκή Πηγή.

Είμαστε όλοι παιδιά του Θεού και κληρονόμοι του, αποκτώντας ποιότητες από εμπειρία σε εμπειρία διαμέσου των αιώνων.

Η πτώση, η διαδρομή και η επιστροφή της ψυχής εκεί, όπου ανήκει, έχει αποδοθεί από διαφορετικές οπτικές.

Η θεολογική οπτική το περιγράφει ως το χρονικό του προπατορικού αμαρτήματος και την πτώση του Αδάμ και της Εύας μετά το δάγκωμα του μήλου από το δέντρο της γνώσης του Καλού και του Κακού.

Γι’ αυτήν την ΔΙΑΚΡΙΣΗ μεταξύ Καλού-Κακού και την συνειδητή επιλογή του Καλού αγωνίζεται η ψυχή ή παραιτείται ή παγιδεύεται.

Σε κύκλους ενεργειακών εναλλακτικών προσεγγίσεων, ο Παράδεισος αποδίδεται ως 5η διάσταση και η γη, το μεγάλο «σχολείο», ως 3η διάσταση χαμηλόσυχνη και τοξική. Εξάλλου η Αστροφυσική πλέον αποδεικνύει την ύπαρξη 10 διαστάσεων (Δ. Νανόπουλος).

Δεχόμενοι λοιπόν είτε από εσωτερική πίστη είτε λόγω βιωμάτων και γνώσης τη διαδρομή της ψυχής μέσα στους αιώνες για να εξελιχθεί, αποδεχόμαστε και την ύπαρξη καρμικών αποτυπωμάτων από ενσάρκωση σε ενσάρκωση.

Η κβαντομηχανική μελετά την αθανασία της ανθρώπινης ψυχικής ενέργειας. «Η ύλη δεν υπάρχει, είναι η καμπύλωση του τίποτα. Εκεί έξω υπάρχει ένας ωκεανός κοχλάζουσας ενέργειας». Μ. Δανέζης.

Το ζεύγος Kirlian έχει φωτογραφήσει το ανθρώπινο σώμα αλλά και φυτά, ζώα, αντικείμενα και φαίνεται σε όλα ότι υπάρχει ένα ενεργειακό περίβλημα.

Ακόμα κι αν κοπεί π.χ. ένα κομμάτι φύλου, το ενεργειακό περίβλημά του εξακολουθεί και υπάρχει.

 

Άρα η ενέργεια προηγείται και η ύλη ακολουθεί. Το ενεργειακό σώμα του ανθρώπου ας το ονομάσουμε αστρικό σώμα.

Με βάση τα παραπάνω όταν πεθάνει το υλικό μας σώμα, το αστρικό σώμα εξακολουθεί να υπάρχει (αόρατο στην ατελή τριτοδιαστατική μας όραση).

Το αστρικό μας σώμα πιο λεπτοφυές συνυπάρχει με το υλικό σώμα. Με τον θάνατο απελευθερώνεται (και κατά τη διάρκεια του ύπνου επίσης…), μέχρι να επανέλθει στην επόμενη ενσάρκωση και να εισέλθει σε νέο υλικό φορέα για να πάρει μαθήματα, να εκπαιδευτεί και να εξελιχθεί.

Το αστρικό σώμα μεταφέρει από ενσάρκωση σε ενσάρκωση όλες τις μνήμες και τα άλυτα θέματά μας.

Επαναλαμβανόμενα άλυτα μοτίβα σκέψεων, συναισθημάτων, ενεργειών όπως π.χ. ο θυμός, η θλίψη, η ακαμψία, η αδιαλλαξία, η οργή, οι φοβίες, οι προκαταλήψεις, οι ιδεοληψίες, η εγωπάθεια και οι πράξεις που συνοδεύουν αυτές τις συμπεριφορές μεταφέρονται στο αστρικό σώμα ως χαμηλόσυχνες δονήσεις-κραδασμοί από ενσάρκωση σε ενσάρκωση.
Αυτά τα καρμικά αποτυπώματα κορυφώνονται σε κάποια ενσάρκωση και σωματοποιούνται ως ασθένεια.
Έχει αποδειχθεί ότι η ασθένεια πρώτα εντοπίζεται στο αστρικό μας σώμα, ως μείωση φωτεινότητας στο πάσχον όργανο και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα εμφανίζεται το σύμπτωμα στο υλικό σώμα.

Η ριζική αντιμετώπιση και θεραπεία λοιπόν και όχι η επιφανειακή άμβλυνση των συμπτωμάτων συνίσταται στην αποκοπή των καρμικών αιτιών, που υπάρχουν στο αστρικό μας σώμα. Αυτή είναι η ενεργειακή ολιστική θεραπεία.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ασθενειών έχει καρμική αιτιολογία.

Είναι αισθητά μικρότερο το ποσοστό των ασθενειών που οφείλεται στη διατροφή, στη μόλυνση του περιβάλλοντος, στις βλαβερές συνήθειες-εξαρτήσεις και γενικά στην κακομεταχείριση του υλικού μας φορέα.

Και στις δύο περιπτώσεις η θεραπευτική αντιμετώπιση έγκειται στην επιλογή της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου, που εξαρτάται βέβαια από την εξελικτική του βαθμίδα, το βαθμό κατανόησης της αιτιολογίας της ασθένειας και την δύναμη και την ουσιαστική θέλησή του να επιλέξει, να απαλλαγεί αληθινά και ριζικά από την οποιαδήποτε ασθένεια και όχι να αντιμετωπίσει μόνο τα συμπτώματα.

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι η αφελής ή δογματική πίστη είναι το ίδιο επιβλαβής και ανώφελη ψευδαίσθηση με την ανεξέταστη απιστία.
Πίστευε και μη, ερεύνα.

Μαρία Μαριούνη
6945264085 6980294185

Παραδοσιακό αυθεντικό Ρέϊκι Μικάο Ουσούϊ:
Συνεδρίες και σεμινάρια – μυήσεις στους 3 βαθμούς.
Αγγελικό Ρέϊκι.

Καθαρισμός της αύρας, κάθαρση και ξεμπλοκάρισμα των τσάκρας.

Εξαγνισμός χώρων και κάθαρση – εξαγνισμός των τσάκρας και της αύρας από αρνητικές ενέργειες.

Κρυσταλλοθεραπεία με μυημένους πεμπτοδιαστατικούς κρυστάλλους.

Αντιμετώπιση ψυχοσωματικών προβλημάτων.

Τεχνικές ενεργειακής αυτοπροστασίας.

Θεραπεία και καθάρσεις από απόσταση.

Avatar

Μαρία Μαριούνη

Author Since:  Αύγουστος 21, 2018

Παραδοσιακό αυθεντικό Ρέϊκι Μικάο Ουσούϊ:
Συνεδρίες και σεμινάρια – μυήσεις στους 3 βαθμούς.
Αγγελικό Ρέϊκι.