Κοσμοενεργητική Θεραπεία!

  1. Homepage
  2. Κοσμοενεργητική Θεραπεία!
10402389_10152818597947625_2473154020273093774_n

Κοσμοενεργητική Θεραπεία

Η Κοσμοενεργητική θεραπεία είναι ένα νέο θεραπευτικό σύστημα πλέον γνωστό στην Δύση, αφορά την ολιστική αντιμετώπιση της ανθρώπινης υπόστασης.

Όπως ξέρουμε πια οι περισσότεροι, τα ανθρώπινα όντα ανταλλάσσουν ενέργεια στο περιβάλλων τους μέσω των ενεργειακών κέντρων τα λεγόμενα (τσάρκας).
Είναι το μόνο (ενεργειακό) θεραπευτικό σύστημα έως τώρα που έχει αναγνωριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Όλα τα αποτελέσματα έχουν αποδειχτεί με επιστημονικές έρευνες και έχουν γραφτεί σε επιστημονικά περιοδικά.

Στο πανεπιστήμιο της Μόσχας εδώ και κάποια χρόνια, διδάσκεται ως επίσημο μάθημα.

Κοσμοενεργητική Θεραπεία – Τί είναι:

Πρόκειται για μια θεραπεία η οποία θεραπεύει τον άνθρωπο ως όλον, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, και όχι μεμονωμένα σωματικά συμπτώματα, παθήσεις η βλάβες οργάνων.
Μην ξεχνάμε ότι στον άνθρωπο, η υγεία και η μοίρα/πεπρωμένο/τύχη ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε, είναι αλληλένδετα. Έτσι ταυτόχρονα βελτιώνεται και αλλάζει σταδιακά και η μοίρα του και η ζωή του αποκτά αρμονία.

Αυτή είναι και η βασική διάφορα αυτής της θεραπευτικής προσέγγισης από την δυτική ιατρική.
Η οποία αντιμετωπίζει μεμονωμένα τις ασθένειες, τα επιμέρους συμπτώματα και τα προβλήματα του ανθρώπου και δεν τα βλέπει ως εκδηλώσεις μιας συνολικής δυσλειτουργίας και δυσαρμονίας.

Τα προβλήματα υγείας και τύχης στη ζωή κάθε ανθρώπου είναι συνδεδεμένα με την συσσώρευση αρνητικής ενέργειας η οποία μπλοκάρει τον άνθρωπο στο να προχωρήσει στη ζωή του και στο τελικό του στόχο.

Και για να μην μπερδεύονται κάποιοι, οι θεραπευτές δεν κάνουν μαγικά με την έννοια που κάποιοι θέλουν να πιστεύουν, ούτε αιρετικοί είναι, άλλωστε οι ιστορία έχει δείξει ότι οι Κοσμοενεργέτες οι περισσότεροι τουλάχιστον είναι πιστοί στον Χριστιανισμό κυρίως διότι στη Ρωσία από όπου ήρθε το σύστημα είναι ορθόδοξοι.

ένα απλό παράδειγμα:


Κάποιος δεν μπορεί να βρει δουλειά, έχει στείλει βιογραφικά, έχει τρέξει αλλά τίποτα.
Ένας θεραπευτής Κοσμοενεργέτης λοιπόν, δεν θα κάνει άμπρα-κατάμπρα αλλά θα ξεμπλοκάρει…
Θα ανοίξει δηλαδή τους δρόμους που ήταν κλειστοί για κάποιους λόγους (χαρακτήρα, επιλογών, κ.α που συζητούνται από κοντά) και έτσι του ίδιου ανθρώπου που του έκλειναν τις πόρτες μετά από κάποιες συνεδρίες θα του έρθει η δουλειά εξ ουρανού και αυτή που θα ήθελε να κάνει κιόλας.
Το ίδιο συμβαίνει και για τις σχέσεις, τα οικονομικά, κ.τ.λ.

Ορισμένα από τα οφέλη της Κοσμοενεργητικής:

 

• Προσφέρει σωματική, ψυχολογική, συναισθηματική, νοητική, πνευματική υγεία και αρμόνια, ως αποτέλεσμα της σύνδεσης που δημιουργείται με τις ανώτερες δονήσεις, διότι τα κανάλια είναι θεϊκά.

• Ρυθμίζει και αποκαθιστά την αύρα και την λειτουργία των ενεργειακών κέντρων τσάρκας.

• Καθαρίζει την αύρα από ενεργειακές επιρροές άλλων (κακό μάτι, γλωσσοφαγιά κ.τ.λ.) και από δικές μας βλαβερές ενεργειακές επιρροές (αρνητικά συναισθήματα, κακές σκέψεις, κ.τ.λ.) και την θωρακίζει.
Δημιουργώντας ένα προστατευτικό περίβλημα σταδιακά με τις θεραπείες,.

• Απομακρύνονται φοβίες, μελαγχολία, αϋπνίες, κατάθλιψη, στρες και δημιουργείται μία άριστη ψυχολογική κατάσταση.

• Αυξάνεται το ενεργειακό πεδίο και δυναμικό, αυξάνεται η δημιουργικότητα και το άτομο μπορεί να επιτύχει τους στόχους του, να βελτιώσει την εργασία του, να βρει ένα ταίρι κτλ.

• Βελτιώνει την μνήμη

• Βοηθά να εκδηλωθούν υπερικανότητες (διόραση, ενόραση, διαίσθηση κ.α) και ταλέντα που μπορεί να μην ξέρει κάποιος ότι τα έχει.

• Δημιουργεί αρμονία στις σχέσεις (προσωπικές, οικογενειακές επαγγελματικές)

• Συμβάλλει στην απόκτηση και γέννηση υγιών παιδιών σε αυτούς που έχουν προσπαθήσει και δεν μπορούν και έχουν δοκιμάσει διάφορες μεθόδους.

• Βοηθά να τελειώσουν βλαβερές ενεργειακές συνδέσεις ( χωρισμού, νεκρωτικές, βαμπιρισμού κτλ).
Αυτές οι συνδέσεις να ξέρετε σας κλείνουν τους δρόμους σας και δεν μπορείτε να εξελιχτείτε.

• Καθαρίζει ενεργειακά χώρους από παλαιότερες ενέργειες, αποτυπώματα και από ότι δημιουργεί αρμονικό περιβάλλων (επαγγελματικούς χώρους, κατοικίες, αυτοκίνητα)

• Ενεργοποιήσει αντικειμένων (μόνο αυτά που είναι φτιαγμένα από φυσικά υλικά) για προσέλκυση καλής τύχης, αγάπης, υγείας.

• Μέσα απ την θεραπεία ευεργετούνται και άλλα άτομα, κοντινά η μακρινά, που έχουν ανάγκη π.χ. μια μητέρα μπορεί να κάνει θεραπεία και να περνάει στο παιδί μέχρι να γίνει 14 ετών.

Η θεραπεία είναι πολύ βαθιά τόσο που αλλάζει την δομή του κυττάρου.

Πιάνει από το κυτταρικό επίπεδο μέχρι το τελευταίο εξωτερικό επίπεδο της ανθρώπινης αύρας.
Και υπάρχουν πιθανότητες ανάλογα πως θα χειριστεί κάποιος τις θεραπείες, να αλλάξει το πεπρωμένο του γιατί επηρεάζει και το καρπικό επίπεδο.
Βοηθά να λύνονται διάφορα προβλήματα και να εδραιώνετε η αρμονία σε όλους τους τομείς της ζωής σας, όπως, υγεία, προσωπική ζωή, οικονομικά, σχέσεις κ.α.

Ο άνθρωπος παράλληλα με την θεραπεία πρέπει πάνω από όλα να σέβεται τον ναό που κατοικεί (το σώμα του) και να προσπαθεί να αλλάξει τις παλιές βλαβερές συνήθειες για να αλλάξει και η ζωή του ολοκληρωτικά (διότι ανάμεσα στον θεραπευτή και στον θεραπευόμενο υπάρχει μία συνεργασία).
Να αγαπά και να αποδέχεται τον εαυτό του. Να κάνει θετικές σκέψεις άλλα και πράξεις για αυτόν και τους άλλους.

Κοσμοενεργητική θεραπεία,
γιατί όλοι θέλουμε να είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι!!!

Avatar

Cosmoenergy-Revolution

Author Since:  Σεπτέμβριος 9, 2018

Ο ήλιος δεν γνωρίζει ποιος έχει δίκαιο και ποιος άδικο. Φωτίζει χωρίς σκοπιμότητα και τους ζεσταίνει όλους!!!