Το κρασί της Ζωής Vin Vita. Θεραπεία με Σταφύλλια

 1. Homepage
 2. Το κρασί της Ζωής Vin Vita. Θεραπεία με Σταφύλλια
vin vita 1

Το κρασί της Ζωής – Vin Vita – Θεραπεία με Σταφύλλια.
Το Vin-Vita ή αλλιώς το Κρασί της Ζωής έχει πολλούς μηχανισμούς δράσης λόγω της παρουσίας:

 1. οργανικών οξέων,
 2. πολυσακχαριτών,
 3. φαινολικών και πολυφαινολικών ενώσεων,
 4. γλυκόζης,
 5. αμινοξέων,
 6. φλαβονοειδών,
 7. ακετόνης,
 8. ασκορβικού οξέος,
 9. βιταμίνης Β,
 10. βιταμίνης PP,
 11. καροτίνης και
 12. φυτοοιστρογόνων (ρεσβερατρόλη), που προέρχονται από κόκκινες ποικιλίες σταφυλιών.

Το πιο χαρακτηριστικό των βιολογικά δραστικών ουσιών (ΒΑ) του VIN-VITA είναι το αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα του, δηλαδή η απενεργοποίηση των ελεύθερων ριζών.

Ως αποτέλεσμα, παρέχει μια ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία για τη σταθεροποίηση των κυτταρικών μεμβρανών των προσβεβλημένων οργάνων και συστημάτων, βοηθώντας τα να ανακτήσουν τη λειτουργική τους δραστηριότητα.

Ταυτόχρονα, η ποσότητα των βιολογικά δραστικών ουσιών VIN-VITA αποτρέπει τη συσσώρευση χοληστερόλης και επιβραδύνει την αγγειακή σκλήρυνση βελτιώνοντας την αγγειοπροστατευτική δράση μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων.

Το VIN-VITA έχει επίσης τη δυνατότητα να αυξήσει το επίπεδο της αιμοσφαιρίνης στη λειτουργική αναιμία και να σταματήσει τη διαδικασία γήρανσης.

Τα φυτοοιστρογόνα από κόκκινα σταφύλια (η ρεσβερατρόλη) βοηθά στην αποκατάσταση της ανισορροπίας των σεξουαλικών ορμονών, η οποία μειώνει και τον κίνδυνο των ορμονοεξαρτώμενων όγκων σε γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση αλλά και συνεισφέρει στην αναστολή της ανάπτυξης της οστεοπόρωσης.

Οι συνδυασμένες αντιοξειδωτικές και οιστρογονικές δράσεις του VIN-VITA έχουν ευεργετικές επιδράσεις στο δέρμα, διεγείρουν τη σύνθεση κολλαγόνου, βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία των τριχοειδών αγγείων και, λόγω του ήπιου διουρητικού αποτελέσματος, εμποδίζουν τον σχηματισμό οιδημάτων.

Αναστέλλει επίσης τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Το VIN-VITA μπορεί να συνιστάται για την πρόληψη παθολογιών που προκαλούνται από το άγχος.

Η ισχυρή βιταμίνη P που περιέχει το VIN-VITA μαζί με αντιοξειδωτικούς παράγοντες ενισχύουν τη δράση της βιταμίνης C, προφυλάσσοντας την καρδιά και τα αγγεία.

Προφυλάσσουν από τις ανεπιθύμητες δράσεις του άγχους, δρουν ραδιοπροστατευτικά, νευροακτινοπροστατευτικά (ραδιενέργεια) και ηπατοπροστατευτικά.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

 1. Για διαβήτη τύπου 2
 2. Για αθηροσκλήρωση, υποξία, αρχικά στάδια υπερτασικής ασθένειας, IBS και άλλες αγγειακές και καρδιαγγειακές παθήσεις
 3. Για αναιμίες και άλλα θέματα δεικτών αίματος
 4. Για ηπατικές νόσους (ηπατίτιδες, κίρρωση, λιπώδης διήθηση, κλπ)
 5. Για την αύξηση της αιμοσφαιρίνης
 6. Για ανοσοανεπάρκεια
 7. Για διατροφική παχυσαρκία
 8. Για φλεγμονές, τραυματισμούς, μετεγχειρητική περίοδο
 9. Για τη θεραπεία όγκων
 10. Για έλκος στομάχου και δωδεκαδάκτυλου
 11. Για την αύξηση της ανοσίας αλλά και προσαρμογής ενός οργανισμού σε απότομη αλλαγή των κλιματολογικών και γεωγραφικών συνθηκών (jet lag)
 12. Για δυσαπορρόφηση ιωδίου
 13. Για νευρωτικές καταστάσεις, κεφαλαλγία
 14. Για σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, σε πνευματική και σωματική υπερφόρτωση, τόνωση
 15. Για ιικές και βακτηριολογικές λοιμώξεις (δυσεντερία, τύφος, έρπης, κοκσάκι, πολιομυελίτιδα, εντερικές και σταφυλοκοκκικές λοιμώξεις)
 16. Για καταρροϊκές ασθένειες (γρίπη, ORZ, βρογχίτιδα)
 17. Για σεξουαλικές διαταραχές, κατά την περίοδο προ-εμμηνόπαυσης και στην κλιμακτήριο
 18. Για μαθητές που χρειάζονται βελτίωση της προσοχής
 19. Για όσους εργάζονται και ζουν σε οικολογικά δυσμενείς συνθήκες.

 

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:

Δεν έχουν εντοπιστεί αντενδείξεις. Μόνο η ατομική δυσανεξία στα προϊόντα της μεταποίησης σταφυλιών.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σε καταρροϊκές παθήσεις (γρίπη, ORZ, βρογχίτιδα) συνιστάται να παίρνετε διπλή δόση 3 φορές την ημέρα. Στις γαστρίτιδες, το στομαχικό έλκος και έλκος δωδεκαδακτύλου, το Vin-Vita πρέπει να πίνεται κατά τη διάρκεια ή μετά το γεύμα, εάν είναι δυνατόν με αλκαλικό μεταλλικό νερό.

Σε περιπτώσεις φυματίωσης, η χρήση του Vin-Vita ως συμπλήρωμα διατροφής θα πρέπει να συζητείται με τον θεραπευτή σας.

Τέλος, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε ότι το Vin-Vita εξουδετερώνει τη δράση των σκευασμάτων σουλφαμιδίνης, επομένως δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από κοινού.

ΓΕΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ:

Ενήλικες: Καθημερινά από 1 κουταλιά σούπας σε μισό φλιτζάνι, νερό, χυμό, κομπόστα κλπ. 2-3 φορές την ημέρα.
Παιδιά ηλικίας από 2 έως 5 ετών: Καθημερινά 1 κουταλάκι του γλυκού 2-3 φορές την ημέρα για τουλάχιστον 12-14 ημέρες. (Η δοσολογία δύναται να αυξηθεί με την ηλικία – συμβουλευτείτε τον θεραπευτή σας)
Διάρκεια ζωής: 12 μήνες. Μετά το άνοιγμα της φιάλης να διατηρείται στο ψυγείο.

Χωρίς αλκοόλ, ζάχαρη και συντηρητικά

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: Για παραγγελίες Χονδρικής και Λιανικής πώλησης του Vin Vita επικοινωνήστε με την εταιρεία μας BioLeon στο Τηλ: 210-2321395

Avatar

BIOLEON

Author Since:  19 Ιουλίου, 2018

Η εταιρεία bioLEON ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό τη διάθεση βιολογικών και φυσικών προϊόντων ατομικής φροντίδας, 100% φυτικής προέλευσης, χωρίς συνθετικά και ζωικά πρόσθετα. Δίνει μεγάλη έμφαση στην επιλογή των προϊόντων που διαθέτει γιατί πιστεύει ότι τα φυσικά προϊόντα προάγουν την ευεξία, βοηθούν στην αυτοθεραπεία και στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων του ατόμου που βιώνει μια δύσκολη καθημερινότητα.