Αχιλλέας Γεωργίου

Success Coaching

Αχιλλέας Γεωργίου

Success Coaching

Σχετικά με:  Αχιλλέας Γεωργίου

Γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου το 1984.
Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) της Ελλάδος, το 2007 με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού.
Υπηρέτησε μέχρι το 2013 με τον βαθμό του Υπολοχαγού στην Κύπρο. Με ειδικότητα στις διαβιβάσεις υπηρέτησε ως διοικητής ανεξάρτητης υπομονάδας, διμοιρίτης διαβιβάσεων στις κύριες αναμεταδόσεις δικτύων της Κύπρου (για δημιουργία επικοινωνίας όλων των μονάδων της Κύπρου μεταξύ τους) και διμοιρίτης Τακτικού Στρατηγείου ΓΕΕΦ (υπεύθυνος για τις επικοινωνίες του Αρχηγού ΓΕΕΦ σε πολεμική περίοδο με τις κύριες μονάδες).
Παρακολουθεί από το 2011 παγκόσμιες εκπαιδεύσεις και σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης.

Το Σεπτέμβριο του 2011 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το δικτυακό μάρκετινγκ. Κατάφερε μόλις σε 9 μήνες να γίνει director (διευθυντής) στην εταιρία που ήταν αντιπρόσωπος και να ταξιδέψει στην Αμερική στο παγκόσμιο σεμινάριο της εταιρίας. Στη συνέχεια του δόθηκε η δυνατότητα μέσα από τις εκπαιδεύσεις να ταξιδέψει σε πάρα πολλούς προορισμούς στον κόσμο, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και πολιτισμούς.
Το 2015 ανέπτυξε και άλλες online υπηρεσίες που εξυπηρέτησαν αρκετές επιχειρήσεις.
Ένα από αυτά είναι και το chaniaeshop community όπου ενώνει στην πόλη των Χανίων, καταναλωτές και επιχειρηματίες για να ενημερώνονται για τα νέα της αγοράς.

Τον Μάιο του 2017 αποφοίτησε με εξαιρετική απόδοση το IslandofMan Success Coaching Academy από τον δημιουργό της ακαδημίας Νικόλα Σμυρνάκη, όπου και του έγινε πρόταση συνεργασίας πριν την αποφοίτησή του.

Πλέον είναι Success Coach, της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο Νησί, (IslandofMan Success Philosophy), όπου μέσα από όλο αυτό το ταξίδι εμπνεύστηκε για τον δικό του σκοπό και λέει:‘Όταν αλλάζω καθημερινά προς το καλύτερο, είναι ο τρόπος για να αλλάξει αυτός ο κόσμος.

Σκοπός του είναι βοηθήσει τους ανθρώπους μέσα από την δική τους αλλαγή προς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, να αλλάξει όλος ο κόσμος προς το καλύτερο.

Πιστεύει ότι γεννηθήκαμε για να είμαστε χαρούμενοι, να δίνουμε και να λαμβάνουμε αγάπη, κάνοντας ανθρώπους χαρούμενους μέσα από αυτό που τους προσφέρουμε. Ανακαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο, την πραγματική ευτυχία που πηγάζει μέσα από την προσφορά μας στον κόσμο.

Εκπληρώνει τα παραπάνω με σεμινάρια, θεατρικές παραστάσεις, άρθρα, βίντεο, εμπνέοντας τους συνανθρώπους του να έρθουν πιο κοντά στην προσωπική ανάπτυξη και σε αυτό που αγαπάνε.
Είναι εκπαιδευτής της ακαδημίας του IslandofMan Success Coaching Academy, όπου μέσα από τις εκπαιδεύσεις βοηθάει ανθρώπους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να γίνουν coaches.
Μέσα από αυτή τη διαδικασία να προοδεύσουν σε προσωπικό, συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο, βοηθώντας άλλους ανθρώπους να εκπληρώσουν το σκοπό της ζωής τους.

Έχει δημιουργήσει την προσωπική του ιστοσελίδα με όλες τις δραστηρίοτητες, ενημερώσεις, άρθρα, ebook, σεμινάρια, videos www.successcoaching.gr

Είναι συγγραφέας του ebook ‘Οι κανόνες της Ελευθερίας και του Πλούτου’ (με το όνομα του ιδανικού του εαυτού Δραπέτη των Καιρών (δηλαδή του ανθρώπου πρότυπο για αυτόν, όπου κάνει πράξεις στην καθημερινότητά του για να του μοιάσει), που διανέμεται δωρεάν στο διαδίκτυο.

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδος να πραγματοποιήσει ομιλία (coaching στους κρατούμενους), στη βιβλιοθήκη του αγροτικού καταστήματος κράτησης της Αγιάς Χανίων. Θεωρείται από τους πρωτοπόρους σε Ελλάδα και Κύπρο που το έχει υλοποιήσει.

Είναι πρωτοπόρος σε Ελλάδα και Κύπρο για την συγγραφή, δημιουργία και εκτέλεση θεατρικών παραστάσεων (μονόπρακτες με μουσική και τραγούδι), με σκοπό την προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων μέσα από ιστορίες γεμάτες μηνύματα για το νόημα της ζωής.

Στις 08/12/2018 έλαβε χώρα στην πόλη των Χανίων η μουσικοθεατρική παράσταση ‘Το καλύτερο δώρο είσαι ΕΣΥ’ όπου όλα τα έσοδα θα δόθηκαν στον εθελοντικό οργανισμό Κηφαμέα.

Τι είναι για μένα ο Άνθρωπος στο ΝηΣί (IslandofMan Success Philosophy):
O Άνθρωπος στο Νησί για εμένα σημαίνει ένα ταξίδι ζωής που μέσα από αυτό ανακαλύπτεις τις πραγματικές δυνατότητές σου και ποιος πραγματικά είσαι. Ένα ταξίδι που όποιος το περάσει πλέον βλέπει την ζωή με το μάτι της αλήθειας.

Coaching

Personal – Group Success Coaching
Leadership Success Coaching
Business Success Coaching
Financial Success Coaching
Relationship and Couple Success Coaching
Career Success Coaching

Επικοινωνία:

Achilleas Georgiou

Email: Runwayoftheages@gmail.com

Τηλέφωνα Επικοινωνίας (Tel):

0030 6948257557(Ελλάδα) 00357 99140329 (Κύπρος)

www.successcoaching.gr

Γλώσσες

Ειδικότητες

  • Coaching

Βίντεο Παρουσίασης

Φωτογραφίες

0  Κριτικές

Ερωτήσεις

No query answered yet.