Μάρη Κουγιτάκη

AkashaTherapy®

Μάρη Κουγιτάκη

AkashaTherapy®

Σχετικά με:  Μάρη Κουγιτάκη

Δημιουργός της μεθόδου Akasha Therapy®
Ηχοθεραπεύτρια Peter Hess®
Κινισιολόγος TFH®
Βιοθεραπεύτρια
Σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης
Συντονίστρια σεμιναρίων επιμόρφωσης και αυτογνωσίας
Ιδρυτικό μέλος της Α.Μ.Κ.Ε. ΑΙΓΙΔΑ

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ρέθυμνο.
Η εσωτερική μου αναζήτηση ξεκίνησε από τα πολύ μικρά μου χρόνια.
Πάντα γνώριζα οτι τα πράγματα ΔΕΝ είναι όπως φαίνονται, και χαρακτηρίστηκα από πολλούς ως "παράξενο παιδί".Στην διάρκεια της ζωής μου μπήκα πολύ βαθιά μέσα στην διττότητα.
Κολύμπησα στα ταραγμένα νερά της, αντιμετωπίζοντας όπως όλοι μας πολύ μεγάλες δυσκολίες και απώλειες.
Παρ'όλα αυτά, ο κόσμος του Εσωτερισμού και της Πνευματικής Εξέλιξης με πήρε μαζί του σε ένα ταξίδι βαθιά μέσα στο "είναι" μου, και με δίδαξε οτι ο δρόμος της Αυτογνωσίας και της Αυτοπραγμάτωσης είναι μονόδρομος.
Το 2010 εντελώς απρόσμενα και αναπάντεχα, άνοιξε για εμένα το κανάλι διαχείρισης της Βιοενέργειας, και λίγο καιρό αργότερα ξεκίνησα να βοηθάω κόσμο που είχε ανάγκη θεραπείας και εξισορρόπησης, με θαυμαστά μπορώ να πω αποτελέσματα.
Το 2012 επίσης αναπάντεχα, ήρθε στην ζωή μου ο υπέροχος Διαυλισμός (channeling), που χάρισε σε μένα, αλλά και σε όσους έχουν δεχθεί μέχρι σήμερα ανώτερη επικοινωνία, στιγμές μοναδικής φώτισης και Αγάπης.
Σε αυτό το κομβικό σημείο της εξέλιξης μου κατάλαβα πραγματικά τι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε, αν επιτρέψουμε να ξεκλειδώσει όλη αυτή η γνώση που φέρουμε μέσα μας.
Αργότερα ο εαυτός μου με οδήγησε στο δρόμο της μαγικής Ηχοθεραπείας και του Ηχοσυντονισμού. Εκπαιδεύτηκα και πιστοποιήθηκα στο Θεραπευτικό Ηχομασάζ με την μέθοδο Peter Hess®, την πλέον αναγνωρισμένη και την μόνη πιστοποιημένη στον κόσμο.
Σήμερα συνεχίζω την μετεκπαίδευση μου πάνω στην Ηχοθεραπεία καθώς επιθυμώ η γνώση να εξελίσσεται συνεχώς.
Από το 2014 ασχολούμαι πλέον επαγγελματικά με τις εναλλακτικές θεραπείες.Η μεγάλη αλλαγή και η προσωπική ολοκλήρωση όμως ήρθαν το 2015, όταν δημιουργήθηκε η μέθοδος κβαντικής θεραπείας  AkashaΤherapy®. Δημιούργησα την μέθοδο με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο, χρησιμοποιώντας την γνώση που πήρα μέσα από τον διαυλισμό, μελέτη επάνω στην σύγχρονη Κβαντοφυσική, και πολλή βιωματική εργασία.
Τον Ιούλιο του 2015 η AkashaΤherapy® ήταν πλέον μια ολοκληρωμένη μέθοδος, και δόθηκε με πολύ αγάπη στον κόσμο.Ήδη πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν ωφεληθεί από την AkashaΤherapy® με τα δυναμικά της να αναπτύσσονται συνεχώς, και την μέθοδο να έχει μια συνεχή άνοδο και εξέλιξη.
Σήμερα αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά συστήματα θεραπείας, καθώς και την σχολή Ευρυμάθεια® που δημιουργήθηκε στα πλαίσια της μεθόδου, και περιλαμβάνει 20 θεματικά σεμινάρια αυτογνωσίας και επιμόρφωσης.Τον Ιούλιο του 2015, δημιουργήθηκε και ο Χώρος του CosmicLight στο Ρέθυμνο όπου φιλοξενεί τις θεραπείες, αλλά και ομαδικούς διαλογισμούς, ανώτερες επικοινωνίες, σεμινάρια, και ομιλίες για την προσωπική εξέλιξη του ανθρώπου.
Το 2016 ο Χώρος του CosmicLight απέκτησε παράρτημα στην Κύπρο.Το 2017 σαν γλυκιά και θεϊκά συγχρονισμένη συνέχεια, ήρθε στην ζωή μου η Εξειδικευμένη Κινησιολογία TFH®. Λαμβάνοντας την γνώση και αυτής της υπέροχης μεθόδου, συνειδητοποίησα οτι ο συνδυασμός της Κβαντικής Θεραπείας και της Σωματικής Ευφυίας, έχει τα πιό θεαματικά αποτελέσματα.

Από το 2017 διοργανώνονται επίσης σεμινάρια εκμάθησης της μεθόδου Akasha Therapy® στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έτσι δίδεται η ευκαιρία στους ανθρώπους που οφελήθηκαν από τα αποτελέσματα της μεθόδου και επιθυμούν να την διδαχθούν, να λάβουν όλη αυτήν την γνώση ώστε να βοηθήσουν με την σειρά τους άλλους.

Για εμένα η μάθηση δεν τελειώνει ποτέ. Θεωρώ τον εαυτό μου αιώνια μαθήτρια, και έτσι συνεχίζω.
Πιστεύω ακράδαντα οτι η εξέλιξη μας δεν έχει τέλος.
Μπορούμε συνεχώς να ανεβαίνουμε σε υψηλότερες κλίμακες και να εκπέμπουμε σε υψηλότερες συχνότητες αν το θελήσουμε.
Όπως επίσης πιστεύω οτι η δύναμη και η γνώση μας είναι δίχως όρια και ανεξάντλητη.

Να είστε όλοι καλά.

Γλώσσες

Ειδικότητες

 • Διαλογισμός - Meditation
 • Ενεργειακή Ψυχοθεραπεία
 • Κέντρο Ολιστικών Θεραπειών
 • Κινησιοθεραπεία
 • Υπνοθεραπεία

Εμπειρία

 • Ιδρυτικό μέλος  

  ΑΙΓΙΔΑ α.μ.κ.ε.

  Εταιρία προώθησης εναλλακτικών θεραπειών

Εκπαίδευση

 • Ηχοπρακτικός - Ηχοθεραπεύτρια  

  Peter Hess institut®

  Θεραπευτικό ηχομασάζ, Ηχοθεραπεία, Δημιουργία Ηχοχώρων

 • Κινισιολόγος  

  International Kinisiology College

  Εξειδικευμένη Κινισιολογία TFH®

0  Κριτικές

Ερωτήσεις

No query answered yet.