ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΩΜΑΔΑΚΗ

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ-ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΩΜΑΔΑΚΗ

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ-ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ

Σχετικά με:  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΩΜΑΔΑΚΗ

Πτυχιούχος Ρεφλεξολογίας και Ολιστικής Ενεργειακής Διατροφολογίας

Η Ρεφλεξολογία είναι μια πανάρχαια ολιστική φυσική επιστήμη. Ως μεθοδολογία που ανήκει στο ευρύτερο φάσμα των θεραπειών αφής, ήταν από τις πρώτες μεθόδους που ανακαλύφθηκαν για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων υγείας και ανακούφισης του ανθρώπινου πόνου. Στον σύγχρονο και ταχύτατο κόσμο που ζούμε, η Ρεφλεξολογία κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη των ανθρώπων και ιδιαίτερα των Ελλήνων, διότι έρχεται συμπληρωματικά αλλά και ουδέτερα από την συμβατική ιατρική να βοηθήσει  μέσα από τη χαλάρωση και την εξισορρόπηση  στην αυτοθεραπεία του ανθρώπινου οργανισμού.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ

Η σύγχρονη ολιστική αντίληψη για τις μεθόδους βελτίωσης και διατήρησης της καλής υγείας, θεωρεί ότι η διατροφή παίζει μέγιστο ρόλο.

Ο σύμβουλος Ολιστικής Ενεργειακής Διατροφολογίας έρχεται να βοηθήσει ή να συμπληρώσει φυσικές τεχνικές ή θεραπευτικές αγωγές που πολλές φορές η αποτελεσματικότητά τους εξαρτάται και από την τήρηση ή μη των κανόνων διατροφής.

Η Συμβουλευτική Ενεργειακή Διατροφολογία αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ολιστικά, έτσι ώστε να βοηθήσει τα διάφορα προβλήματα σε βάθος μέσα από την ψυχοσωματικοδιανοητική εξισορρόπηση. Ο ενεργειακός διατροφολόγος δίνει σπάνιες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη διατροφή μας, όπως η σχέση χρώματος, σχήματος και γεύσης της κάθε τροφής και πώς επιδρά αυτή στην ψυχοσωματική μας κατάσταση.

Γλώσσες

Ειδικότητες

  • Γκουά Σά - Gua Sha
  • Ολιστική Ενεργειακή Διατροφoλογία
  • Ρεφλεξολογία

Εκπαίδευση

  • ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ  

    N.H.S.

  • ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ  

    N.H.S.

Φωτογραφίες

0  Κριτικές

Ερωτήσεις

No query answered yet.