Αλέξης Φωτόπουλος

Ολιστικός Θεραπευτής - Συγγραφέας

Αλέξης Φωτόπουλος

Ολιστικός Θεραπευτής - Συγγραφέας

Σχετικά με:  Αλέξης Φωτόπουλος

Ο Αλέξης Φωτόπουλος είναι Ολιστικός Θεραπευτής και Συγγραφέας τριών Βιβλίων.
1.«Έτσι Γίνεται το Θαύμα»
2. «Η Πηγή των Πάντων»
3.«Μια Ζωή Γεμάτη Φως»

Είμαι στη διάθεση σας, να  σας βοηθήσω να απαλλαγείτε από κάθε πρόβλημα υγείας ή στις σχέσεις σας και να πετάξετε απο υγεία και χαρά. Αυτό επιτυγχάνεται:

1.Με τα βιβλία μου: Άπειρη βοήθεια θα λάβετε από τα βιβλία μου μπορούν πραγματικά να σας αλλάξουν τη ζωή, όπως έχουν κάνει σε χιλιάδες ανθρώπους. Υπάρχουν τρία βιβλία το «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», το «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και το «Η Πηγή των Πάντων», περιέχουν και τα τρία CD διαφορετικό το καθένα με θετικούς προγραμματισμούς), καλό είναι να τα αγοράσετε και τα τρία διότι το δεύτερο έχει όλους τους μεσημβρινούς κι όλα που βοηθούν να ξεμπλοκάρετε το δεύτερο όμως δεν το καταλαβαίνετε αν δεν διαβάσετε το πρώτο, ενώ το πρώτο σε μυεί στην αγάπη είναι βασικότατο, δεν έχει όμως τους μεσημβρινούς και τη διατροφή που έχει το δεύτερο τα CD πρώτα πρέπει να ακούτε το «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και το «Η Πηγή των Πάντων» τη νύχτα όταν κοιμάστε και το «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» την ημέρα. Το νέο βιβλίο «Η Πηγή των πάντων» σας βοηθά να συνδεθείτε με την Πηγή σας, είναι πολύ βαθύτερο Τα παραπάνω βιβλία μπορώ να σας τα στείλω με μεγάλη έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν αρκεί να μου στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Εδώ θα δείτε λεπτομέρειες για τα βιβλία και άπειρες κριτικές αναγνωστών.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε και ιδίως του καρκίνου θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

2.Με τις εκπομπές μου τις βλέπετε στο kontrachannel κάθε Κυριακή στις 10:30 πμ, μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητές στο κανάλι μου

Αλέξιος Φωτόπουλος στο youtube. όπου βλέπετε τις εκπομπές και video από τα σεμινάρια μου.

3.Με τα Βιωματικά σεμινάρια μου, που γίνονται συνεχώς όλο το χρόνο σε όλη την Ελλάδα μπορείτε να τα βλέπετε στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr. Στα σεμινάρια η είσοδος είναι ελεύθερη και είναι δωρεάν όταν μας διατίθεται αίθουσα, όταν όμως χρειάζεται να πληρώσουμε την αίθουσα παρακαλείστε όλοι να αφήνετε κάτι για την αίθουσα.

Στα βιωματικά σεμινάρια θα έχετε όλοι την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε την αιτία όλων των προβλημάτων υγείας σας, των σχέσεων και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον τρόπο που θα απαλλαγείτε από αυτά.

Πείτε κι εσείς: «Ακόμα δεν είδες κι ούτε άκουσες τίποτα απερίγραπτα αυτά που νοιώθεις όταν συναντάς αυτό τον άνθρωπο από την ίδια στιγμή νοιώθεις γαλήνη νοιώθεις πράγματα απερίγραπτα θεραπεύει σε κάνει να νοιώθεις χαρούμενη σε φέρνει πιο κοντά στο Θεό σε κάνει να καταλάβεις και να βιώσεις πράγματα ..μόνο και μόνο που τον κοιτάς στα μάτια δεν χορταίνεις να τον ακούς, η θετική ενέργεια και η γαλήνη είναι απίστευτη...σε λίγους μήνες θα ξανάρθει κι εύχομαι να τα καταφέρεις να τον γνωρίσεις από κοντά και να μας πεις και τις δικές σου εμπειρίες» (Ntaniella Da Λάρνακα).  ή «Έφυγα άλλος άνθρωπος δυνατή και γεμάτη ενέργεια, μου δείξατε τον δρόμο να γίνω δυνατή και να αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους».  ή "Σταμάτησαν οι αρρυθμίες που είχα στη καρδιά:Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αλέξη Φωτόπουλο που με βοηθήσε να ξαναβρώ το φως και την ΑΓΑΠΗ μου θύμησε ότι έχω μέσα μου Χριστό. Με τη θεραπεία του με γέμισε ενέργεια, φως, αγάπη και σταμάτησαν οι αρρυθμίες που είχα στη καρδιά. Πήρα τα βιβλία του: Έτσι Γίνεται το Θαύμα, το Μια ζωή Γεμάτη φως και το «Η Πηγή των Πάντων» και ακούω τα CD σχεδόν κάθε μέρα. Έχω αντιγράψει και τα 3 CD σε ένα mp3 και τα ακούω συνεχόμενα διαρκούν περίπου 4 ώρες, έχω τα ακουστικά στα αυτιά κάνοντας τις δουλιές μου ή όταν οδηγώ σε χαμηλή ένταση και έτσι το υποσυνειδητό μου λαμβάνει τις πληροφορίες που χρειάζετε για να επαναπρογραμματιστεί". (Natalie Marolla - Κέρκυρα).

Βιωματικά σεμινάρια ΑΘΗΝΑ.

«Πως θα κάνουμε τη Ζωή μας ένα θαύμα!»

Σεπτέμβρης 6 10, 12, 19, 24

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (καλείστε όλοι να αφήνετε κάτι για για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Βιωματικά σεμινάρια  Αλεξανδρούπολη

Βιωματικό Σεμινάριο στην Αλεξανδρούπολη Τεταρτη 26 Σεμπτεμβρίου Ξενοδοχείο Ερικα 18:30-22:30

Βιωματικά σεμινάρια ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη Σάββατο 29 Σεπτέμβρη ξενοδοχείο Μινέρβα 18:30-22:30.

Θεσσαλονίκη Κυριακή 30 Σεπτέμβρη ξενοδοχείο Μινέρβα 18:30-22:30.

Βιωματικά Σεμινάρια Κύπρος

Λευκωσία: Τετάρτη 17/10 18-21:00, Starbucks φώτα Gabriilidi

Λεμεσός: Παρασκευή 19 Οκτώβρη 18:00-22:00 Pefkos Hotel

Λάρνακα: Δευτέρα 22 Οκτώβρη 19:00-22:00 LesPalmiers

 Βιωματικά σεμινάρια στην Κρήτη.

Ηράκλειο Κρήτης Παρασκευή 2 Νοέμβρη 18:00 CastelloHotel.

Χανιά Κυριακή 4 Νοέμβρη 17:00 ΛΕΚΤΟΡΙΟ

 Κύπρος Βιωματικά Σεμινάρια 

Λευκωσία:Παρασκευή 23 Νοέμβ 20-23:00 Ballroom,Cyprus Hilton 

Λευκωσία:Σάββατο 24 Νοέμβρη 20-23:00 Ballroom,Cyprus Hilton 

Λεμεσός: Δευτέρα 26 Νοέμβρη 18:00-21:00 Pefkos Hotel.

Πάφος: Τετάρτη 28 Νοέμβρη 18:-21:00 το μέρος θα ανακοινωθεί

Βιωματικά  σεμινάρια  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Σάββατο 1/12 17:00 - 21:00 Πολυχώρο ΕΝΩ Ερμού 11 & Ι. Δραγούμη γωνία

Βιωματικά  σεμινάρια Βόλος

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 18:00 Κυψέλη hotel    

Με την άμεση επικοινωνία μαζι μου, 6977349766, που μπορω να σας δω και προσωπικά και να βοηθησω να συνειδητοποιήσετε την αιτία αλλά και τη λύση του προβλήματος σας και κατ' αυτό τον τρόπο να αυτοθεραπεύεστε και να πετάτε από υγεία και χαρά.

4.Με τα άρθρα μου συνεχώς δημοσιεύω νέα άρθρα στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr και μπορώ να γράψω νέο άρθρο για το πρόβλημα που σας απασχολεί. Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

5.Τα video από τα σεμιναρια μου. Δείτε τα παρακάτω βίντεο για να συνειδητοποιείστε τις αιτίες όλων των ασθενειών σας, των προβλημάτων στις σχέσεις σας και την έλλειψη αφθονίας, αλλά κυρίως να δείτε με τρόπο απλό και ξεκάθαρο πως απαλλάσσεστε από όλα τα προβλήματα.

βιωματικό σεμιναριο στην Πάτρα Ιούλιος 2018 

Απαλλαγείτε από ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ ΣΕ ΓΟΝΑΤΑ-ΜΕΣΗ-ΙΣΧΙΑ-ΑΥΧΕΝΙΚΑ-ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΕΣ-ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ-ΤΕΝΟΝΤΙΤΙΔΑ-ΣΤΟΜΑΧΙ

Κύρια σημεία από σεμινάρια

Βιωματικό σεμινάριο στο Ηράκλειο Κρήτης 2018 

Βιωματικό Σεμινάριο στη Λευκωσία Κύπρος 2018 

Βιωματικό σεμινάριο στο Χανιά Κρήτης 2018

2ον Σεμινάριο στο Χίλτον

Σεμινάριο Θεσσαλονίκη το 2018

Σεμινάριο στο Ηράκλειο.

στην Κύπρο με την εκπομπή της Ελιτας 

Οτιδήποτε σας απασχολεί επικοινωνήστε  μαζί μου,  6977349766, 6909193329, alex-fotop@hotmail.com και θα σας εξηγήσω την αιτία αλλά και θα σας δώσω λύση για να αυτοθεραπευτείτε (βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε και ιδίως του καρκίνου θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, Εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Εναλλακτικός Θεραπευτής

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων», «Βιβλία που σας αλλάζουν τη ζωή», «Ομάδα Πως θα κάνουμε τη ζωή μας ένα θαύμα»

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία», «Πως μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας ένα Θαύμα»< «Εναλλακτικές Θεραπείες», «Ο Ιησούς Χριστός είναι η Πηγή των Πάντων».

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

εκπομπή στο ΡΙΚ με την ΕΛΙΤΑ 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ.

Γλώσσες

Ειδικότητες

  • Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική - Π.Κ.Ι. - TCM

Βίντεο Παρουσίασης

Φωτογραφίες

0  Κριτικές

Ερωτήσεις

No query answered yet.