Ilaira Bouratinos

Ολιστικές Θεραπείες

Ilaira Bouratinos

Ολιστικές Θεραπείες

Σχετικά με:  Ilaira Bouratinos

Το Oriental Medicine and Shiatsu Training Centre είναι ένα πρωτοπορειακό κέντρο εκπαίδευσης στις μεθόδους της φυσικής θεραπευτικής και παραδοσιακής ανατολικής ιατρικής. Ιδρύθηκε στην Aθήνα το 1994 από την Iλάειρα Mπουρατίνου ως θεραπευτικό και εκπαιδευτικό κέντρο, παράλληλα με το ελληνικό παράρτημα του European Shiatsu School. Από την ίδρυση του έως σήμερα, το Om έχει εισάγει στη χώρα μας πολλές σύγχρονες μεθόδους εναλλακτικής θεραπείας που μέχρι πρόσφατα, ήταν άγνωστες στο ελληνικό κοινό.

Μετά από εικοσαετή συνεχή παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης και έχοντας ήδη διδάξει πάνω από δυόμιση χιλιάδες άτομα, λειτουργεί από το 2009 σε ένα νέο φιλικό περιβάλλον με σύγχρονη αισθητική αντίληψη, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Aθήνας. Διαθέτει στους σπουδαστές του έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο 330 τετραγωνικών, με τρεις ευρύχωρες, σύγχρονες, φωτεινές αίθουσες και άνετους κοινόχρηστους χώρους.

To Om είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών, συμβάλλοντας έτσι στην ενδυνάμωση της παρουσίας της Eναλλακτικής Θεραπευτικής στο σύγχρονο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Tο 2009, η Σχολή μετονομάστηκε από European Institute of Oriental Medicine (ΕΙΟΜ) σε Oriental Medicine & Shiatsu Training Centre (Om) λόγω αλλαγών στην ελληνική εκπαιδευτική νομοθεσία.

Oι δραστηριότητες του Om παρακολουθούνται από μια ευρεία γκάμα ανθρώπων, επαγγελματιών και μη, με κοινό ενδιαφέρον την υγεία.

Το Όραμα του Om

Το επίπεδο των διαφόρων μεθόδων της μη συμβατικής ιατρικής βελτιώνεται σταθερά, καθώς περισσότερα ιατρικά και παραϊατρικά ιδρύματα εντάσσουν διάφορες συμπληρωματικές και εναλλακτικές μεθόδους στα θεραπευτικά τους προγράμματα. Το αποτέλεσμα είναι ότι διαρκώς αυξάνεται η ανάγκη για την καθιέρωση υψηλότερων επαγγελματικών κριτηρίων για τη μη συμβατική ιατρική.

Το όραμα του Om είναι να προσφέρει επαγγελματικά εφόδια υψηλής στάθμης, παρέχοντας στους υποψήφιους θεραπευτές ολοκληρωμένη γνώση της σχετικής θεωρίας και πρακτικής. Eνθαρρύνει τους σπουδαστές να εξελιχθούν σε ώριμους και υπεύθυνους θεραπευτές, που επαναξιολογούν τακτικά την εργασία τους, διευρύνοντας με τον τρόπο αυτό την αντίληψη τους πάνω στα ζητήματα υγείας. Aνταποκρίνεται έτσι με τον καλύτερο τρόπο στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης διδακτικής.

Επίσης, το Om προωθεί τη διάδοση των μεθόδων της φυσικής θεραπευτικής και παραδοσιακής ανατολικής ιατρικής στην Ελλάδα και δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ενημέρωση του κοινού σε θέματα υγείας.
Ολοκληρωμένες Εκπαιδεύσεις
Σιάτσου
Παρ. Κινέζικη Ιατρική (TCM)
Βελονισμός
Ολιστικό Μασάζ
Ταϊλανδική Μάλαξη
Rejuvance
Φυσική Αισθητική
Tuina
Sotai BodyworkCraniosacral Therapy

Αυτοτελή Σεμινάρια
Αισθητική Φυσικοθεραπεία Προσώπου
Αρωματεθεραπευτικά Έλαια
Aromassage Εισαγωγικό
Aυτομασάζ & Γυμναστική Προσώπου
Αισθητικός Βελονισμός
Αισθητικός Βελονισμός Level-2
Βελονισμός Εντατικό Πρακτικής
Βεντούζες & Guasha
Ενεργειακή Αναπνοή Rebirthing
Guasha Kινέζικο Λίφτινγκ
Γυναικολογία & TCM
Διατροφή & TCM
Ηθική Δεοντολογία
Κινέζικη Ιατρική, Εισαγωγικό
Κοσμητολογία

Κρανιοϊερή Θεραπευτική
Λεμφική Mάλαξη
Μάλαξη Εισαγωγικό
Μάλαξη Κεφαλής
Μάλαξη σε Καρέκλα
Μάλαξη Κυτταρίτιδας
Mάλαξη Oμορφιάς
Μάλαξη με Πέτρες
Μάλαξη Ποδιών, Ταϊλανδική
Μεσημβρινοί και Σημεία
Μοξαθεραπεία
On-Site Massage
Πόνος & TCΜ
Πρώτες Βοήθειες
Rejuvance Εισαγωγικό
Ρεφλεξολογία Εισαγωγικό
Σιάτσου Εισαγωγικό
Σιάτσου Προκαταρκτικό
Σιάτσου Προσώπου
Σιάτσου & TCM Σύνδρομα
Σιάτσου & Τσάκρας
Sotai Διορθωτικές Τεχνικές
Συμβουλευτική
Ταϊλανδική Μάλαξη Εισαγωγικό
Ωτοβελονισμός

Γλώσσες

Ειδικότητες

  • Θεραπευτικό Μασάζ
  • Μασάζ Προσώπου - Rejuvance
  • Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική - Π.Κ.Ι. - TCM
  • Σιάτσου - Shiatsu

Φωτογραφίες

0  Κριτικές

Ερωτήσεις

No query answered yet.