ΘΕΑΝΩ ΡΕΝΤΖΗ

Ομοιοπαθητικός

ΘΕΑΝΩ ΡΕΝΤΖΗ

Ομοιοπαθητικός

Σχετικά με:  ΘΕΑΝΩ ΡΕΝΤΖΗ

Ενεργό μέλος του Συλλόγου Ομοιοπαθητικών Ελλάδος (ΣΟΕ) από το 1997, έτος της ίδρυσής του. Από τον Ιανουάριο του 2015 υπηρετώ τον ΣΟΕ από την θέση τής Προέδρου του Διοικητικού του Συμβουλίου.
Επίσης, συμμετέχω ενεργά στον Πανελλήνιο Σύλλογο Υποστήριξης Υγείας από το 2006, έτος ίδρυσής του, με στόχο την ενημέρωση και προστασία του πολίτη σε θέματα υγείας, διατροφής, προστασίας περιβάλλοντος κά.

Θεανώ Ρέντζη-Στουραΐτη

Όταν το 1984 συνάντησα την Ομοιοπαθητική σαν ασθενής, δεν μπορούσα να φαντασθώ την σημερινή μου σχέση μαζί της. Ήμουν ένας νέος άνθρωπος που αναζητώντας μια διαφορετική προσέγγιση για την ζωή και την υγεία μου την επέλεξα. Ο επαγγελματικός μου προσανατολισμός διαφορετικός αλλά και κοντινός. Μarketing, Επικοινωνία, Δημόσιες Σχέσεις. Κοινό σημείο ο Άνθρωπος. Η ιδιοσυγκρασία του, οι ανάγκες του, τα θέλω του.

Το 1996, εγκαταλείπω μια ήδη επιτυχημένη καριέρα για να ξαναρχίσω από την αρχή. Στόχος μου τώρα να γνωρίσω την Ομοιοπαθητική όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να είμαι σε θέση να βοηθώ τον Άνθρωπο μέσα από την Θεραπευτική της Τέχνη. Το 1996 όμως ξεκινώ και επίσημα την εκπαίδευσή μου στο Ιπποκράτειο Κέντρο Κλασσικής Ομοιοπαθητικής.

Δάσκαλος και σύντροφος πλέον της ζωής μου ο Γεράσιμος Στουραΐτης. Από το 1994 δίπλα του, γνωρίζω και γοητεύομαι από την Φιλοσοφία της Ομοιοπαθητικής.

Οι συνεδρίες για όσους ενδιαφέρονται γίνονται στο Ιπποκράτειο Κέντρο Κλασσικής Ομοιοπαθητικής

τηλ επικοινωνίας: 210 8211431 & 6945977575

Με εκτίμηση,

Θεανώ Ρέντζη-Στουραΐτη

Ομοιοπαθητικός

Γλώσσες

Ειδικότητες

  • Ομοιοπαθητική

Φωτογραφίες

0  Κριτικές

Ερωτήσεις

No query answered yet.