Σήφης Πενταράκης

Σήφης Πενταράκης

Σχετικά με:  Σήφης Πενταράκης

Προσαρμογή της κλασσικής Ρεφλεξολογίας  με  την Κορεάτικη  τεχνική, τούς Ιπποκρατικούς και Κινέζικους  μεσημβρινούς. 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Ελάτε να απολαύσετε μια συνεδρία <Συμμετοχικής Ρεφλεξολογίας> με  τον Σήφη !
Η τεχνική μου είναι η προσαρμογή της κλασσικής ρεφλεξολογίας  με  την Κορεάτικη  τεχνική, τούς Ιπποκρατικούς και κινέζικους  μεσημβρινούς, και ο συνδυασμός με περισσότερα από 20 χρόνια  προσωπικής έρευνας και πρακτικής για την ανάπτυξη της Συμμετοχικής Ρεφλεξολογίας , σαν εμπειρία ,κατά την οποία ο οργανισμός ενεργοποιεί την αυτογνωσία του και,ως εκ τούτου ξεκινά τη φυσική διαδικασία επούλωσης ψυχοσωματικών τραυμάτων.
Το πρώτο στάδιο αναλύει το σχήμα του άκρου ποδιού και ειδικά ,των δαχτύλων ώστε να βρεθεί η ψυχοσωματική ρίζα και ο λόγος τις δημιουργίας αυτής. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν στη συνέχεια να παρέχουν ένα πλαίσιο για ατομικά πρωτόκολλα θεραπείας που έχω αναπτύξει με τον ρεαλιστικό στόχο της επίτευξης μίας γρήγορης θεραπείας και μια πραγματική βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Αυτή είναι μια ιδανική θεραπεία για οποιαδήποτε χρόνια ή εξουθενωτική πάθηση, όπως το χρόνιο στρες, σύνδρομο BURN-OUT  , διαστρέμματα αστραγάλου / καρπού, άγχος,  ημικρανίες, προβλήματα αρθρώσεων, τενοντίτιδες , χρόνιους πόνους όπως  οσφυαλγίες & ισχιαλγίες,, αυχενικά , προβλήματα όρασης ,στραβισμός ,πρόωρη εμμηνόπαυση, βουiτά στο κεφάλι ,ταχυκαρδίες , και γενικά οτιδήποτε μπορείτε να ονομάσετε σαν πρόβλημα !!! .
Και μόνο μια συνεδρία βοήθησε πολλούς πάσχοντες με σοβαρά προβλήματα
Ποιος θα μπορούσε να πιστέψει ότι η χρόνια καταπόνηση ή ο πόνος θα μπορούσε πραγματικά να ανακουφιστεί τόσο γρήγορα ??? !!! Κάθε συνεδρία μπορεί να είναι  το ελάχιστο 1 ώρα και 15 λεπτά,, 2 ώρες ή περισσότερο.
Δέχομαι παιδιά όλων των ηλικιών με τη παρουσία των γονέων, αλλά και  κοινές συνεδρίες  διδαχής για ζευγάρια  με προβλήματα σχέσεων. Μην διστάσετε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες στο Lotos Cafe, απλά ζητήστε το ΣΗΦΗ . ΤΗΛ. 6973059691

Γλώσσες

Ειδικότητες

  • Ρεφλεξολογία
  • Σού Τζόκ - Su Jok

0  Κριτικές

Ερωτήσεις

No query answered yet.