Φ-amily and Community

Re-treat "every week" project

Φ-amily and Community

Re-treat "every week" project

Σχετικά με:  Φ-amily and Community

Ένα καινούργιο project με το όνομα ’Family and Community Retreat “Every Week” Project’’, ξεκινάει κάθε Σάββατο στο Φ space, όπου προσκαλεί όλους εκείνους που έχουν καταλάβει ότι ένα ξεκούραστο σύστημα, εδραιώνει ένα δυνατό σύστημα και ένα δυνατό σύστημα είναι προϋπόθεση για το ΕΥ ΖΗΝ μας. Προσκαλεί οικογένειες που έχουν καταλάβει ότι η κούραση και η έλλειψη Ζωτικής ενέργειας, στερεί ειρήνη, ανάπτυξη και όμορφες στιγμές μεταξύ των μελών της και ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο που ζουν και συνυπάρχουν και να εδραιώσουν Αρμόνια, Αγάπη και Χαρά ως στάση ζωής.

Σε μία εποχή που όλα τρέχουν ,το σύστημά μας θα πρέπει να είναι ξεκούραστο και φορτισμένο! Να δουλεύει άρτια και εναρμονισμένα, να έχει δύναμη και ενέργεια. Χρειάζεται να φροντίζουμε κάθε εβδομάδα ,για την αποτοξίνωση μας από το οξειδωτικό Στρες που ‘μπλοκάρει το σύστημα μας.
Έχουμε επιλέξει Το Σάββατο για αυτό το οικογενειακό και κοινοτικό retreat , ως την ημέρα που τελειώνουν οι δουλείες μας, με σκοπό να ξεκουραστούν και να καθαριστούν τα συστήματά μας , να φορτίσουν με ζωτική ενεργεία, για να μπορούμε κατ’ επέκταση να μοιραστούμε αυτήν την Ηρεμία και Χαρά με την οικογένεια και τους αγαπημένους μας! και την κοινότητα!
Έτσι θα ξυπνάμε την Κυριακή ξεκούραστοι και γεμάτο ενέργεια να ζήσουμε την ελεύθερη μέρα μας στο μέγιστο και όχι σε αδράνεια για να αποκαταστήσουμε την Φθορά της εβδομάδας!
Το πρόγραμμα ‘’Family and Community Retreat Every Week Project’’ είναι δομημένο έτσι ώστε πραγματικά να προσφέρει χώρο και χρόνο μαζί αλλά και χωριστά για τους ενήλικες - γονείς και για τα παιδιά τους, καθώς και χρόνο να συνυπάρχουμε και να αλληλεπιδράμε ποιοτικά και ουσιαστικά όλοι μαζί. Με Χαρά και Ηρεμία!
Ενήλικες και Γονείς , θα προσφέρουν στον εαυτό τους τρεις ώρες εξισορρόπησης και ολικής επαναφοράς του συστήματος τους μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο Πρόγραμμα που συνδυάζει Αποτοξίνωση, Αποφόρτιση και Ενδυνάμωση .
Ενώ Παράλληλα τα παιδιά παίρνουν παράδειγμα από μας και απασχολούνται μέσα σε αυτό το χρόνο, με δημιουργικότητα, συλλογικότητα και αγάπη. Μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο Πρόγραμμα και Συμπληρωματικού Επιπέδου Μάθησης για τα παιδιά , εδραιώνεται και βελτιστοποιείτε η Ανάπτυξη τους! Ποιοτικός Χώρο -Χρόνος που τα θρέφει, τα χαλαρώνει και τα δυναμώνει.
Aν η μαμά και ο μπαμπάς είναι καλά τότε και το παιδί είναι καλά! Αν ο Εαυτός μας είναι ξεκούραστος και ήρεμος τότε Έχουμε να δώσουμε και στους άλλους, έχουμε όρεξη και δημιουργική ενέργεια να μοιραστούμε ,να εργαστούμε και να ξελιγωθούμε
.
Το πρόγραμμα για ενήλικες περιλαμβάνει
-Yoga για Αποτοξίνωση και Θεραπεία
-Χαλάρωση
-Mindfulness meditation
-Ήχο μασάζ – sound healing
-Ειδικό μενού διατροφής για αποτοξίνωση και ενέργεια.

Το πρόγραμμα για παιδιά περιλαμβάνει
-Γιόγκα για παιδιά
-Παραμύθι
-Εκπαίδευση στην Ενσυνειδητότητα και στις αρχές της θετικής ψυχολογίας ‘’Developing Mindfulness and Positive psychology skills for kids’’
-Θεατρική αγωγή και δημιουργική έκφραση
-Συναισθηματική διαχείριση και ελεύθερο παιχνίδι
-Ειδικό μενού διατροφής θρέψης και ενέργειας

Πάμε να αποδημήσουμε Τελείως Την πεποίθηση που λέει : ‘’ότι όταν κάνω εγώ κάτι για μένα στερώ χρόνο από το παιδί μου’’, με αποτέλεσμα οι γονείς της σύγχρονης εποχής να είναι αδειoi, κουρασμένοι, να ξεμένουν από ενέργεια, και χωρίς όρεξη και σθένος για να αλληλεπιδράσουν ποιοτικά και δημιουργικά με το παιδί τους, έτσι ώστε να συμβάλλουν στο ανωτέρω βέλτιστο, στην ομαλή φυσιολογική και αρμονική λειτουργία και ανάπτυξη του παιδιού τους,
Δες πως οι σχέσεις μεταμορφώνονται και ο εαυτός σου μετουσιώνεται σε μία εκδοχή που πάντα ονειρευόσουν, σε μία πραγματικότητα που πάντα τη θεωρούσες ιδανική και άπιαστη.
Σε μια συνθήκη που αποδομεί την κοινά συμφωνημένη πραγματικότητα ‘’ ότι χρόνος δεν υπάρχει, ότι δεν γίνεται να στερώ χρόνο από τη σχέση μου με το παιδί μου και πρέπει να είμαι κουρασμένος για να μπορώ να αντεπεξέλθω σε όλα ‘’ Μία καινούργια πραγματικότητα πού συνεχώς μας ΕΝ - θυμίζει το αυτονόητο δικαίωμά μας για ευ ζην!
Θέλουμε η Νέα Γένια, να έχει συστήματα με γερή κράση, αντοχή, γεμάτα ΑΓΑΠΗ καθαρότητα και Διαύγεια, γρηγοράδα, ευφυΐα και Υγεία! Να εξελίσσονται τα παιδιά κάθε μέρα στο Ανώτερο Βέλτιστο τους!

Με σεβασμό και εκτίμηση 
Βίβιαν Καραβάνου. 
Συμβουλευτική Ψυχολόγος Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια , Tantra Yoga and Meditation Instructor

Διοργανωτές: Φ Space Αρμονικός Πολυμορφικός Χώρος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Φ space, Κριάρη 40,
Μέγαρο Πάνθεον, 5ος Όροφος
Χανιά, Κρήτη.
Τηλ. +30.2821099468 - +30.6945730851
email: fspace.gr@gmail.com

Γλώσσες

Ειδικότητες

  • Yoga Retreat

0  Κριτικές

Ερωτήσεις

No query answered yet.