AKASHA THERAPY

AkashaΤherapy Seminars

AKASHA THERAPY

AkashaΤherapy Seminars

Σχετικά με:  AKASHA THERAPY

Η μέθοδος AkashaTherapy® είναι μια πολύπλευρη και πολυδιάστατη μέθοδος Κβαντικής Θεραπείας. Περιλαμβάνει τέσσερα θεραπευτικά συστήματα ενεργειακής-ολιστικής θεραπείας που σκοπό έχουν την βελτίωση της ψυχικής και σωματικής υγείας του ανθρώπου.

Μία μέθοδος που συνδυάζει την Κβαντική Θεραπεία μέσα στο Ακασικό Πεδίο, την Ενεργειακή Θεραπεία με χρήση Βιομαγνητικών Συχνοτήτων ανοικτού και κλειστού κυκλώματος, την Ενεργειακή Ψυχολογία, και την Θεραπευτική Αναδρομή μέσω εκπομπής χαμηλών εγκεφαλικών συχνοτήτων.

Η πηγή της Ενέργειας που συνδέεται ο Ακασικός Θεραπευτής είναι η Θεϊκή Μήτρα, η ίδια δημιουργική ενέργεια που συνθέτει τα πάντα.
Θεϊκή Μήτρα ή Πηγή ονομάζουμε το πεδίο του Θεού-Δημιουργού.
Μέσα στην Θεϊκή Μήτρα εμπεριέχονται δυνάμεις που μπορούμε να γειώσουμε για τη θεραπεία του νου, του σώματος αλλά και όλων των τομέων της ζωής μας.
Είναι το σημείο από το οποίο ξεκινούν όλα, οτιδήποτε υπάρχει στο σύμπαν, αλλά και σε όλα τα σύμπαντα. Είναι το κβαντικό εκκολαπτήριο όλων των πραγματικοτήτων όπου τα πάντα είναι δυνατά.
Αυτό το πεδίο δεν βρίσκεται έξω από εμάς, αλλά μέσα μας, γύρω μας, παντού. Οι περιορισμένες ανθρώπινες αισθήσεις μας δεν μπορούν να το αντιληφθούν γιατί έχουν δημιουργηθεί έτσι, ώστε να αντιλαμβάνονται μόνο την 3η διάσταση, ενώ η Θεϊκή Μήτρα περιλαμβάνει όλες τις διαστάσεις.
Ο Max Planck, ο πατέρας της σημερινής κβαντικής φυσικής, το 1944 δήλωσε την ύπαρξη της Μήτρας, λέγοντας ότι αυτή η Μήτρα είναι το μέρος από όπου προέρχονται όλα. Τα αστέρια, οι πλανήτες, το DNA, και οτιδήποτε υπάρχει. Είναι ο χώρος μέσα από τον οποίο γεννιέται το Σύμπαν.
Ο Albert Einstein αποκάλεσε αυτό το Πεδίο Διευθύνουσα Αρχή, και είπε ότι το πεδίο καθορίζει την συμπεριφορά των υποατομικών σωματιδίων.
Πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις αποδεικνύουν ότι η μήτρα για την οποία μιλούσε ο Planck υπάρχει πραγματικά. Είναι εκείνος ο συνδετικός κρίκος που έλειπε από την κατανόησή μας για το πως δημιουργούνται τα πάντα, αλλά και το πως εμείς δημιουργούμε τα πάντα μέσα μας.
Η AkashaΤherapy® (Ακασική θεραπεία) είναι μια ολοκληρωμένη μέθοδος τεσσάρων συστημάτων, που βοηθά σε όλα τα προβλήματα ζωής και υγείας. Ψυχικής και σωματικής.
Με την μέθοδο AkashaΤherapy ο δέκτης μπορεί να καταλάβει πλήρως γιατί του συμβαίνει το οτιδήποτε, καλύπτοντας έτσι πολλά εσωτερικά ερωτήματα, και μπαίνει άμεσα σε μια διαδικασία κατανόησης και φροντίδας του εαυτού του. Γιατί παράλληλα με το φυσικό μας σώμα, η γνώση και η φροντίδα του πνεύματος είναι πάντα απελευθερωτική.

Τα συστήματα τεχνικών της μεθόδου AkashaTherapy είναι τα εξής:

* Akasha QuantumHealing®
Με αυτήν την τεχνική εργαζόμαστε στο Ακασικό Αρχείο του δέκτη. Το Ακασικό Πεδίο μπορούμε να το περιγράψουμε σαν μια θάλασσα ενέργειας που περιβάλλει τα πάντα, μέσα στην οποία είναι κατά κάποιον τρόπο καταγεγραμένα τα πάντα με την μορφή ηλεκτρομαγνητικών παλμών. Είναι η λεγόμενη "μνήμη του σύμπαντος".
Η σύγχρονη προωθημένη Κβαντοφυσική αποδέχεται οτι τα Ακασικά Αρχεία είναι υπαρκτά και αντιστοιχούν σε αυτό που ονομάζουμε Zero Point. Ο κορυφαίος επιστήμονας ERVIN LAZLO, μέλος της διεθνούς ακαδημίας επιστημών και καθηγητής στα πανεπιστήμια της Σορβόνης, Γιέηλ και Πρίνστον, στο βιβλίο του The Akashic Experience εξηγεί με απλό και κατανοητό τρόπο τις ιδιαιτερότητες και τα ουσιαστικά στοιχεία αυτής της συμπαντικής βάσης πληροφοριών.
Με την τεχνική Akasha QuantumHealing® ο θεραπευτής μέσα από συγκεκριμένα βήματα, έχει την δυνατότητα πρόσβασης κατ'ευθείαν μέσα στο Ακασικό Πεδίο. Όλες οι πληροφορίες του κάθε ανθρώπου βρίσκονται εκεί, είτε αυτές αφορούν γεγονότα, είτε ιδέες, συναισθήματα, μορφές, ακόμη και αυτήν καθ'αυτήν την δομή του DNA.
Ο θεραπευτής έχει την δυνατότητα παρέμβασης και αποκατάστασης στους αρνητικούς υποσυνείδητους προγραμματισμούς, αλλά και τα αρνητικά μοτίβα, αποτυπώματα ή καταγραφές του ανθρώπου. Μετά από μια συνεδρία Akasha QuantumHealing® ο δέκτης βιώνει βαθιά κάθαρση διότι η θεραπεία που λαμβάνει χώρα στο Ακασικό Πεδίο έχει σαν αποτέλεσμα την μόνιμη διαγραφή, άρα μη ύπαρξη των οποιονδήποτε αρνητικών πεποιθήσεων ή μπλοκαρισμάτων μέσα στην πρωταρχική πηγή τους. Η νέα πληροφορία περνάει αυτόματα στο υποσυνείδητο και στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του φυσικού σώματος, με αποτέλεσμα την άμεση παύση επανάληψης του κάθε αρνητικού μοτίβου.

* Akasha Biopractice®
Θεραπευτική προσέγγιση σε ασθένειες με φυσικό Βιοσυντονισμό, χρησιμοποιώντας το ίδιο το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματος, χωρίς χρήση μηχανημάτων ή συσκευών.
Η θεραπεία επιτυγχάνεται μέσω της μετάδοσης λεπτοφυούς φωτονικής ακτινοβολίας που αναζωογονεί, βιοσυντονίζει και θεραπεύει. Η Akasha Biopractice® δεν παροχετεύει αόριστα την ακτινοβολία, ούτε χρησιμοποιεί σύμβολα. Περιλαμβάνει ένα σύνολο τεχνικών που δημιουργήθηκαν μέσα από την γνώση που υπάρχει σήμερα από την επιστήμη, όσων αφορά την δομή του ανθρώπινου σώματος, και των φυσικών συχνοτήτων των οργάνων. Έτσι, εφαρμόζονται διαφορετικά πρωτόκολλα, ανάλογα με την ασθένεια με την οποία εργαζόμαστε.
Το σύστημα τεχνικών της Akasha Biopractice® χρησιμοποιεί την φυσική φωτονική ενέργεια μέσω ανοιχτού ή κλειστού κυκλώματος, μεταφέροντας συχνότητες φωτός στο DNA. Ταυτόχρονα ενεργοποιεί πληροφορίες που υπάρχουν εκεί και συχνά βρίσκονται ανενεργές. Απελευθερώνει τις όποιες εμπλοκές στο σώμα και αφυπνίζει την φυσική ικανότητα του για αυτοθεραπεία.
Μέσα από τα θεραπευτικά πρωτόκολλα έρχεται η ισορροπία στο σώμα και στο συναίσθημα, ενώ η επίδραση τους φτάνει σε όλα τα επίπεδα. Σωματικό, πνευματικό, συναισθηματικό, νοητικό και ψυχικό.

* Akasha LifeCounseling®
Ψυχολογική Υποστήριξη, Συμβουλευτική και Προπονητική Ζωής.
Η Ακασική Συμβουλευτική μπορεί να μας βοηθήσει να περάσουμε σε ένα καινούριο τρόπο σκέψης και στάδιο ζωής, δίνοντας μας τα κατάλληλα εργαλεία για την ασφαλή και ομαλή μετάβαση. Ενισχύει την προσωπική μας ανάπτυξη και μας δίνει ώθηση ώστε να επαναπροσδιορίσουμε τα θέλω μας. Επίσης μας διδάσκει πως να κατανέμουμε σωστά και ισορροπημένα τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις μας. Καθώς αφήνουμε πίσω όσα μας περιορίζουν μαθαίνουμε να βρίσκουμε τις δικές μας απαντήσεις. Επιλέγοντας μια συνεδρία Akasha LifeCounseling® κάνουμε ένα βήμα στην κατεύθυνση του να αλλάξουμε την ζωή μας προς το καλύτερο, να θέσουμε νέους στόχους και να μάθουμε τρόπους ώστε να τους επιτύχουμε.

* Akasha Retrospection®
Υποστήριξη, συμβουλευτική και θεραπεία μέσω Αναδρομής.
Στην Ακασική Αναδρομή ο δέκτης μέσα από την καθοδήγηση του συντονιστή εισέρχεται σε βαθιά κατάσταση Θήτα και Δέλτα εγκεφαλικών κυμάτων. Σε αυτήν την κατάσταση έχει ο ίδιος την δυνατότητα να κινηθεί και να ταξιδέψει στο άχρονο, καθώς και θα εισχωρήσει σε άπειρα πεδία. Με ευκολία κινείται στην 4η διάσταση (χωροχρόνος) και εισέρχεται σε παράλληλες πραγματικότητες του Εδώ και Τώρα.
Έτσι του δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσει μόνος του εικόνα για τα προσωπικά του ζητήματα, καθώς και να δημιουργήσει ο ίδιος επιτόπου τις λύσεις για αυτά.
Η Ακασική Αναδρομή είναι μια απόλυτα ασφαλής βιωματική εμπειρία, όπου μέσα από αυτήν ο δέκτης αποκτά γνώση των δικών του Δυναμικών, αντιλαμβάνεται πλήρως το μεγαλείο του Ακασικού Πεδίου και αποκτά αντίληψη της συνεχούς σύνδεσης του με αυτό, απομυθοποιώντας την επικρατούσα άποψη οτι μόνο λίγοι και χαρισματικού μπορούν να εισχωρήσουν εκεί και να αντλήσουν πληροφορίες.

Η γνώση της AkashaΤherapy ανοίγει τους ορίζοντες μας διάπλατα και αφυπνιστικά.
Δεν μπορείς πια να δεις την ζωή όπως την έβλεπες πριν, γιατί η μέθοδος σε οδηγεί σε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης. Και ο νέος τρόπος σκέψης με μαθηματική ακρίβεια, θα αλλάξει την ζωή σου.

Στα πλαίσια της μεθόδου AkashaΤherapy διοργανώνονται σεμινάρια επιμόρφωσης και εκμάθησης των θεραπευτικών συστημάτων και τεχνικών της μεθόδου.
Αυτά περιλαμβάνουν τις εξής ενότητες:

- Σεμινάρια Akasha QuantumHealing® Level 1 και Level 2
- Σεμινάρια Akasha Biopractice® Level 1 και Level 2
- Σεμινάριο Akasha LifeCounseling®
- Σεμινάριο Master Class + Akasha Retrospection®

Όλα τα σεμινάρια είναι τριήμερα
Η μέθοδος είναι δομημένη με τέτοιον τρόπο, ώστε να γίνει σωστή και ισορροπημένη κατανομή της γνώσης, αλλά και για να προετοιμαστούν κατάλληλα οι μελλοντικοί θεραπευτές, ώστε να χρησιμοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο αυτό το μοναδικό εργαλείο που τους δίνεται.
Δεν υπάρχει καμία δέσμευση στο να παρακολουθήσει κάποιος όλα τα σεμινάρια.
Μπορεί να συμμετάσχει μόνο σε εκείνα που τον ενδιαφέρουν, λαμβάνοντας επι μέρους γνώση της AkashaΤherapy.
Oλοκληρωμένος Θεραπευτής της μεθόδου όμως, θεωρείται μόνο εκείνος που έχει εκπαιδευτεί σε όλα τα συστήματα, και ακολουθεί ανάλογα πρωτόκολλα θεραπείας σύμφωνα με το εκάστοτε θέμα που του παρουσιάζεται.

Η AkashaΤherapy είναι ένα εντελώς ελεύθερο σύστημα για τον Θεραπευτή και για τον δέκτη, χωρίς καθόλου περιορισμούς ή χειραγώγηση. Και οι δύο λειτουργούν σε περιβάλλον πλήρους ελεύθερης βούλησης. Δεν εξαρτάται και δεν περιορίζεται από θρησκευτικές πεποιθήσεις, διατροφικές συνήθειες ή πολιτισμικό υπόβαθρο. Δεν προυποθέτει αλλαγή του τρόπου ζωής, ή οποιεσδήποτε καθάρσεις.
Η κάθαρση έρχεται αυτόματα από την στιγμή που θα βάλεις την AkashaΤherapy στην ζωή σου αφού η πρόσβαση στην Θεική Μήτρα (Πηγή) είναι η πρώτη και βασικότερη γνώση που λαμβάνεις .
Δεν διακόπτει τυχόν θεραπείες που προυπάρχουν, ούτε αποτρέπει επεμβάσεις που έχουν συσταθεί από ιατρούς. Σε καμία περίπτωση δεν καταργεί, ούτε ανταγωνίζεται την κλασική ιατρική, αντιθέτως την συμπληρώνει. Για τον λόγο αυτό σε όλα τα σοβαρά περιστατικά, ψυχικά ή σωματικά, προτείνεται ιατρική παρακολούθηση.

Η AkashaΤherapy είναι ο δρόμος που σε πάει προς τα μέσα, και είναι μονόδρομος.
Πρόκειται για μια πανέμορφη μέθοδο που δημιουργήθηκε το 2015 βιωματικά από την Μάρη Κουγιτάκη, μέσα από την γνώση που αντλήθηκε από την Πηγή των Πάντων, και δόθηκε με πολύ αγάπη στον άνθρωπο αλλά και σε ότι υπάρχει.

ΜΑΡΗ ΚΟΥΓΙΤΑΚΗ
Δημιουργός της μεθόδου AkashaΤherapy®
Αρ.Πρωτοκόλλου 6911 Ν.2121/1993

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ AKASHA THERAPY®

15-16-17 Μαρτίου 2019, ΑΘΗΝΑ

Σεμινάριο AkashaTherapy QuantumHealing-Level 1

10-11-12 Μαίου 2019, ΡΕΘΥΜΝΟ

Σεμινάριο AkashaTherapy QuantumHealing-Level 2

24-25-26 Μαίου 2019, Κύπρος-ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Σεμινάριο AkashaTherapy QuantumHealing-Level 2

 

Αναλυτικά τα σεμινάρια της μεθόδου:

- Akasha QuantumHealing®   Level 1 και Level 2
Σε αυτά τα σεμινάρια έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν όσοι θέλουν να ενεργοποιήσουν στον υπέρτατο βαθμό τις διαισθητικές τους ικανότητες, να γνωρίσουν βιωματικά το Ακασικό πεδίο (zero point), και μέσα από αυτό να παρέχουν Κβαντοθεραπείες σε όλα τα επίπεδα.
Υπερσυνειδησιακό, πολυδιαστασιακό, χωροχρονικό, κυτταρικό, νοητικό.
Η παρέμβαση και αποκατάσταση των όποιων εμπλοκών ή αρνητικών καταγραφών και πεποιθήσεων, γίνεται απ'ευθείας μέσα στο Ακασικό Αρχείο του δέκτη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μόνιμη αλλαγή.
Eφ'όσον η διαγραφή γίνεται μέσα στην μητρική μονάδα πληροφοριών, δεν υπάρχει άλλο back up ώστε να υπάρχει περίπτωση να την επαναφέρει.
Ολοκληρώνοντας το Level 1 μπορούν να εισέρχονται με ευκολία στο Ακασικό πεδίο, να κινούνται με άνεση μέσα σε αυτό, και να "διαβάζουν" όλη την πληροφορία που υπάρχει εκεί. Έτσι ξεκινούν να κάνουν διαγνώσεις αποτυπωμάτων τραυματικών εμπειριών, επαναλαμβανόμενων μοτίβων, και περιοριστικών καταγραφών.
Ολοκληρώνοντας το Level 2 αποκτούν πρόσβαση στις άπειρες δυνατότητες του Ακασικού πεδίου, όπως το να κάνουν παρεμβάσεις στο αρχείο του δέκτη, να ακυρώνουν και να αντικαθιστούν περιοριστικές καταγραφές, αρνητικά μοτίβα, και αποτυπώματα τραυματικών εμπειριών, που έχουν καταγραφεί σε οποιοδήποτε σημείο του χωροχρονικού συνεχές.
Οι συμμετέχοντες που ολοκληρώνουν το Level 1 έχουν την δυνατότητα να εξασκήσουν τις γνώσεις τους στο οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον, ενώ όσοι ολοκληρώνουν το Level 2 μπορούν αν το επιθυμούν να ασκήσουν την μέθοδο επαγγελματικά.

- Akasha Biopractice®  Level 1 και Level 2
Τα σεμινάρια μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν βιοθεραπευτές της μεθόδου AkashaΤherapy®.
Η εκμάθηση περιλαμβάνει την πλήρη γνώση του πως λειτουργεί και εργάζεται η βιοενέργεια, και την κατανόηση και αποδοχή της υπέρτατης νοημοσύνης της.
Την "ενεργοποίηση" των χεριών και της διαισθητικής ικανότητας, τεχνικές αποκωδικοποίησης της πληροφορίας που μας δίνεται από τον δέκτη, καθώς και τρόποι κατεύθυνσης της ενέργειας προς τα σημεία που μας υποδεικνύει, με σκοπό την ανακούφιση και θεραπεία.
Με την εφαρμογή του κατάλληλου συνδιασμού τεχνικών, επέρχεται ισορροπία στο σώμα και το συναίσθημα, ενώ η επίδραση φτάνει σε όλα τα επίπεδα. Σωματικό, πνευματικό, συναισθηματικό και ψυχικό.
Απελευθερώνεται η αιτία του εκάστοτε μπλοκαρίσματος από το βιομαγνητικό αλλά και το φυσικό του σώμα, και κατά συνέπεια αλλάζει το αποτέλεσμα.

Η ύλη των σεμιναρίων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

* Ενεργοποίηση των χεριών και θέσεις αυτών
* Τεχνική σύνδεσης με την Θεική Μήτρα (Divine Matrix)
* Φυσικό βιοσυντονισμό του Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου
* Eνεργοποίηση των Ενεργειακών Κέντρων με αντίστροφη ροή
* Eνεργοποίηση των Νευροαγγειακών Σημείων
* Eξισορρόπηση της Σπονδυλικής Στήλης
* Τεχνική Ενεργειακής Πνοής
* Εργασία με τους 14 κυριότερους Μεσημβρινούς
* Ενεργοποίηση Επίφυσης και Υπόφυσης με ηλεκτροδιέγερση (Electroporation)
* Ενεργοποίηση-ενδυνάμωση του Πνευμονογαστρικού Νεύρου
* Ζευγοποίηση των ενεργειακών κέντρων με χρήση ενεργειακού θόλου
* Συνεδρία από απόσταση
* Θεραπεία στα 7 σώματα
* Στοχευμένη εργασία με τους σπονδύλους
* Θεραπεία σε ζώα και φυτά
* Ψυχοπαθολογία των ασθενειών
* Τεχνική Ενεργειακής Αποκοπής

Οι συμμετέχοντες που ολοκληρώνουν το Level 1 έχουν την δυνατότητα να εξασκήσουν τις γνώσεις τους στο οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον, ενώ όσοι ολοκληρώνουν το Level 2 μπορούν αν το επιθυμούν να ασκήσουν την μέθοδο επαγγελματικά.

- Akasha LifeCounseling®
Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε θεραπευτές οποιουδήποτε συστήματος, αλλά όχι μόνο. Απευθύνεται και σε ανθρώπους που επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, αλλά και σε αυτούς που θελουν να βοηθήσουν άλλους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην ζωή τους και στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.
Στο επίκεντρο βρίσκεται πάντα ο άνθρωπος, οι ανάγκες του και η εξέλιξη του. Πρόκειται για την βοήθεια που παρέχεται στο άνθρωπο με σκοπό την επίλυση ζητημάτων που τον απασχολούν, αλλά και την ομαλότερη και πιο λειτουργική καθημερινότητα του.
Η Ακασική Συμβουλευτική προσφέρει στους ανθρώπους που αναζητούν βοήθεια, τρόπους με τους οποίους θα μπορούν οι ίδιοι να επεξεργαστούν τα θέματα που τους απασχολούν, αλλά και τρόπους να γνωρίσουν τον πραγματικό εαυτό τους συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην εξέλιξη τους, καθώς μέσα από τις συνεδρίες αναπτύσσεται η προσωπική εξέλιξη, η αυτογνωσία, η ενσυνειδητότητα, η ικανότητα λήψης αποφάσεων, και η υγιής στοχοθέτηση.
Είναι μια διαδικασία, πάντα επικεντρωμένη στη λύση και προσανατολισμένη στο θετικό αποτέλεσμα, κατά την οποία ο Ακασικός Σύμβουλος ενθαρρύνει την προσωπική ανάπτυξη των ατόμων, βοηθώντας τα έτσι να αυξήσουν τα ψυχικά αποθέματα που διαθέτουν και να επιτύχουν τους στόχους τους, μέσω της εξεύρεσης λύσεων σε οποιαδήποτε θέματα.

Στόχος μας στην Ακασική Συμβουλευτική είναι να βοηθήσουμε τον άνθρωπο να εξελιχθεί, να βελτιωθεί και να μπορέσει να αντιμετωπίσει μόνος του τις διάφορες καταστάσεις, κρίσιμες ή μη, στην ζωή του.

Η ύλη του σεμιναρίου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

* Συμβουλευτική Προσωπικής Ανάπτυξης
* Δημιουργικός Διάλογος
* Η δύναμη των λέξεων
* Η γλώσσα του σώματος
* Εμβάθυνση Συνειδητού - Υποσυνείδητου Νου
* Διερεύνηση Συναισθηματικού Υπόβαθρου
* Τρόποι Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης
* Εφαρμοσμένη Ενσυνειδητότητα (mindfulness)

Οι συμμετέχοντες εισάγονται στην μαγεία της ενεργειακής ψυχολογίας, και διδάσκονται έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της ζωής και του ανθρώπου.
Αποκτούν τα απαραίτητα εφόδια, που τους καταστούν ικανούς να παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη, σε ανθρώπους που αισθάνονται εγκλωβισμένοι και έχουν δυσκολία στην διαχείριση των θεμάτων τους, αλλά την ικανότητα και δυνατότητα να προσφέρουν υψηλής ποιότητας συμβουλευτικές υπηρεσίες.

- Master Class - Akasha Retrospection®
Το σεμινάριο απευθύνεται μονάχα σε όσους έχουν ολοκληρώσει όλα τα σεμινάρια της AkashaΤherapy®, και πλέον βρίσκονται στο επίπεδο του Master.
Σε αυτό το επίπεδο δίδονται κάποιες επιπλέον τεχνικές καθώς και η τεχνική της Ακασικής Αναδρομής (Akasha Retrospection)
Ο δέκτης μέσα από την καθοδήγηση του συντονιστή, εισέρχεται σε μια βαθιά κατάσταση Θήτα και Δέλτα εγκεφαλικών κυμάτων.
Έτσι του δίνεται η δυνατότητα να εισχωρήσει σε υπερσυνειδησιακό επίπεδο και να ανακτήσει μόνος του πληροφορίες για προσωπικά του ζητήματα, καθώς και να δημιουργήσει ο ίδιος επί τόπου τις λύσεις για αυτά.
Σκοπός της Ακασικής Αναδρομής είναι η άμεση εξεύρεση λύσεων σε διάφορα θέματα και η θεραπεία, είτε αυτή αφορά το σώμα, τον ψυχικό κόσμο ή την καθημερινότητα του δέκτη.
Η παρέμβαση μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο του Χωροχρονικού Συνεχές.

Γλώσσες

Εμπειρία

  • Ιδρυτικό μέλος  

    ΑΙΓΙΔΑ α.μ.κ.ε.

    Εταιρία προώθησης εναλλακτικών θεραπειών

0  Κριτικές

Ερωτήσεις

No query answered yet.